Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

Penguins -1.5 – 7u x 2.20 @ 5Dimes

Penguins är ett av lagen som är inblandade i getingboet Metropolitan division. Båda wildcard platserna hålls för tillfället av lag från Metro (Flyers och Devils), men mellan Capitals som leder Metro och ner till Devils skiljer bara 9 poäng så Penguins har allt att spela för! Spelade igår där man förlorade borta mot Islanders med 4-1. Nu är man tillbaka hemma där man är 26-8-1 den här säsongen vilket är extremt bra. Senaste fem är man 4-1-0 hemma, formen de senaste fem matcherna är dock inte lika bra då man är 2-2-1. Av dessa matcher var dock fyra på bortaplan. Igår var Murray tillbaka från skada och jag tror inte man chansar med honom i en b2b situation såhär nära slutspelet. Detta leder förmodligen till att vi får se DeSmith (4-4-0, 2.59 GAA, .914 SV%) i mål. DeSmith har gjort det bra när Murray har saknats och de har liknande siffror den här säsongen även om Murray lirat mycket mer. D. Simon och C. Rowney är listade som day-to-day men inga gigantiska avbräck.

Har gått mot Canadiens en del på slutet och det med all rätt. 9-23-4 på bortaplan vilket är bedrövligt och har nu förlorat 6 raka på bortaplan och bara vunnit 1/10 senast borta. I 6/9 av de förlusterna har varit med minst 2 mål. Ett positivt besked inför nattens match då Price (15-22-6, 2.98 GAA, .904 SV%) är tillbaka från skada! Men Price har inte varit lika dominant som de senaste säsongerna och borta är siffrorna 4-15-1, 3.36 GAA vilket är riktigt dåligt. I övrigt är skadelistan fortfarande lång och deras bästa back (S. Weber) och bästa forward (M. Pacioretty) saknas fortfarande. Canadiens saknas även fyra forwards och tre backar utöver Weber och Pacrioretty.

Även om Penguins är b2b så är det här poäng man inte har råd att tappa. Lagen möttes i Montreal 15/3 där Penguins vann med 5-3. Stor skillnad i lagens kapacitet när de är helt skadefria och Canadiens är långt ifrån det för tillfället. Det som kan förstöra är Price om han är den Price vi är vana att se nu efter skadan. Men med spelare som Crosby, Malkin och Kessel lär han få jobba stenhårt för det. Eftersom Price ändå är Price, Penguins är b2b väljer jag att hålla nere insatsen lite. Spelvärd ner till 2.10.
Ishockey

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

  • Postad:
    21 mar 2018
    19:58
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,20
  • Bolag: 5Dimes
  • Datum:
    22 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

O12 2018-03-21 22:51

Känns som det var längesedan Price var på den berömda "Price nivån" (världens bästa målvakt).

Ryggar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td