Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Polen U20 – England U20

Ännu en dag med lite fotbollsmatcher att reka. Igår satt Wigan då de vann med hela 3-0 borta, det visar att de kommer verkligen vara med och slåss om de två viktiga direktplatserna som finns. Med andra ord en bra rek igår.

Jag försöker idag hitta några spelvärda objekt och går på matchen....

Polen U20- England U20.

Polen
Har börjat dåligt i denna serie egentligen en mitt i mellan de olika lagen som finns när det gäller juniorer, U17,U19,U21 som är lite viktigare med både EM och VM.

Polen har dock gjort det riktigt bra hemma men bara en förlust på de fem senaste, dock måste här påpekas att det då var andra spelare som spelade då dessa har blivit ett år äldre, visst har de spelare som är yngre och nu kommit upp i rätt ålder men det prioriteras alltid de andra lagen före U20

I gruppen så har Polen 6-11 i målskillnad och har på sina 5 matcher bara 5 poäng.

England.
Ja detta England, det är ju världens bästa liga påstår många, men då är de bästa spelarna givetvis inte från England, de har alltid varit duktiga på att plocka fram ungdomar, men vad händer senare när de går ifrån ungdoms åren!

Nu har det gått bra i U20 serien med topp placering och 13-3 i målskillnad, dock att då tänka på att man förlorade sista matchen mot Tyskland borta med 2-1, denna spelades 2017 så det är inte riktigt relevant. Innan dess hade man sex raka utan förlust där en var kryss.

Att tänka på
Vilket lag har dessa både lag idag !
Är den nya generationen Polska spelare bättre än tidigare!
Hur ser England på dessa matcher, de spelar andra viktiga matcher som betyder mer under veckan med sina både större och mindre juniorer.

Svåra frågor att besvara då allting är knapphändigt med information 2 timmar innan avspark.

Trots detta ser jag inte att England ska vika ner sig och jag spelar en tvåa.

Polen-England
Spel 2:a
Odds 1,630 på BetOlimp














Fotboll

Polen U20 – England U20

  • Datum:
    22 mar 2018
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td