Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: St Louis Blues – Boston Bruins

Bruins ML – 6u x 1.95 @ Bethard

Blues jagar för tillfället Ducks som har sista wildcard platsen. Man är tre poäng bakom men har en match mindre spelad så inte omöjligt. Den här säsongen är man 21-15-0 på hemmaplan och 2-3-0 senaste fem hemma. Formen senaste fem är dock riktigt fin då man är 4-1-0! I mål är Allen (23-21-2, 2.79 GAA, .905 SV%) confirmed. Till den här matchen saknas J. Bouwmeester som jag anser är lagets bästa back. Även V. Tarasenko ser ut att missa matchen och det är ett gigantiskt avbräck för Blues. R. Fabbri och S. Upshall saknas även.

Matchen är även viktig för Bruins som ligger tvåa i Atlantic division fem poäng bakom Lightning men två matcher mindre spelade. Är alltså hemmaplans fördel som står på spel för Bruins. Borta har man varit starka hela säsongen (20-10-4) men senaste tiden har man blandat och gett (2-3-0 senaste fem borta). Riktig stark vinst mot Lightning senaste bortamatchen där man vann med 3-0. Över senaste fem totalt är man 2-2-1 och anledningen till att spelet gått upp och ner på slutet är förmodligen skadorna. Z. Chara, C. McAvoy, P. Bergeron och D. Backes ser ut att missa nattens match. Ett positivt besked är dock att R. Nash ser ut att starta även om han är listad som day-to-day. Khudobin (15-6-4, 2.50 GAA, .917 SV%) är confirmed och har visat sig vara en av ligans bättre back up målvakter den här säsongen.

Lär bli en riktigt bra match i natt mellan två starka lag! Tyvärr stör skador båda lagen men jag anser att Bruins har en bredare trupp och bör klara den här situationen bättre. Matchen är även livsviktig för båda lagen vilket vi lär märka i matchen. Då Blues blir rätt enformiga utan Tarasenko tror jag Bruins kommer stänga ner dem relativt enkelt, även om Chara och McAvoy saknas. Ett tidigare inbördes möte den här säsongen som Bruins vann hemma med 3-1. Då matchen faktiskt betyder så mycket för båda lagen och båda störs av skador håller jag nere insatsen, men helt klart värd en liten peng! Spelvärd ner till 1.90.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

St Louis Blues – Boston Bruins

  • Datum:
    22 mar 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

O12 2018-03-21 22:49

Bra rekar! kan bara instämma i det du skriver
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td