Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bravo Qira – Övriga

Romme lopp 7:

Här väljer vi att spela 1 Bravo Qira som borde ha toppchans att leda detta från start till mål. Näst senast var hon mycket bra vid segern och vann enkelt via 1.12,0 sista 800. Senast höll hon klart bra från ledningen som tvåa och formen är på topp. Hon är snabb ut från start och som vi läser loppet borde hon ha bra chans att hålla upp innerspåret. Från ledningen borde Karl Aikio få bestämma detta efter eget behag då vi har svårt att se någon sätta upp tempot. Det dagar hon tävlar på topp är hon bra för ett lopp som detta. Vi tycker uppgiften ser mycket passande ut och vi kliver in med 4 units till fina 5.00 ggr degen, hela vägen Karl Aikio!!!
Trav

Bravo Qira – Övriga

 • Postad:
  23 mar 2018
  17:44
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 5,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  23 mar 2018
  20:36
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td