Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Columbus Blue Jackets – Florida Panthers

Blue Jackets ML – 8u x 1.77 @ Scandibet

Viktig match för båda lagen då båda lagen behöver poängen för att ta sig till slutspelet. Blue Jackets ligger inför natten på en tredje plats i Metropolitan, en poäng före Flyers som har första wildcard platsen. Panthers är precis utanför slutspelet för tillfället då de är en poäng bakom Devils som har den sista wildcard platsen men man har spelat två matcher mindre än Devils, så allt ligger i deras händer!

Blue Jackets har nu vunnit 9 raka matcher och 7 raka på hemmaplan! Hela säsongen har man lirat bra hemma (24-11-2). En stor anledning till den här streaken är Bobrovsky (33-21-5, 2.42 GAA, .921 SV%) som är confirmed till nattens matchen. Tycker han var väldigt ojämn i början av säsongen men nu senaste tiden har han verkligen visat hur bra han är! S. Jones saknas förmodligen igen vilket är ett tungt avbräck då han är en av lagets bästa backar.

Panthers har vunnit två relativt enkla bortamatcher i sina senaste matcher mot Senators och Canadiens. Inget av de lagen har något att spela för och var riktigt skadedrabbade i matcherna mot Panthers. Innan det mötte man bättre motstånd borta i form av Lightning, Jets och Leafs, då förlorade man samtliga matcher. Spelet borta har inte varit särskilt bra sett över hela säsongen (15-16-4). Luongo (15-9-2, 2.53 GAA, .928 SV%) är confirmed och har varit stabil på slutet, trots ett par misstag som han får ta på sig.

För tillfället ser det inte ut som något lag kan stoppa Blue Jackets då de dominerar hela isen. Många spelare i båda lagen som kan avgöra matcher som denna. Till skillnad från Flames verkar Blue Jackets unga lag gilla pressen då de blandat och gett under säsongen men nu när slutspelet närmar sig lirar man sin bästa hockey, inte bara den här säsongen utan förmodligen någonsin! Blue Jackets har vunnit båda tidigare inbördes den här säsongen, en hemma och en borta.
Ishockey

Columbus Blue Jackets – Florida Panthers

 • Postad:
  22 mar 2018
  21:30
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,77
 • Bolag: Scandibet
 • Datum:
  23 mar 2018
  00:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här