Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Darya Domracheva – Anastasia Kuzmina

Sprint H2H Darya Domracheva - Anastasia Kuzmina @ 2.11 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Tycker mig haft svårt att hitta några riktigt bra spel faktiskt. Och vill helst få in en H2H och tyckte mig sett ett fantastiskt spel. Visade sig sen att jag läst fel på Domracheva och Dahlmeier, för 2.69 i odds på Mäkäräinen var för högt mot Dahlmeier men det var mot Domracheva och då tvekade jag lite.

Men åter till den här. Kuzmina är lite av att antingen vinner hon eller skjuter hon bort sig och oftast väger bolagen över oddsen för mycket på de som just lyckats. I början på säsongen kunde man få 2.55 på ena sidan och vann hon då fick man 2.55 på andra sidan gången efter. Riktigt så stora värden är det inte nu men jag tycker faktiskt att det är en slantsingling rakt av mellan dessa två ovan så över 2.00 är spelvärt.

Kuzmina startar som nummer 29 och Domracheva som nummer 50 och möjligen är det fördel Domracheva i att veta vad hon behöver prestera för att plocka några placeringar men det är marginellt men ändå en liten fördel.

Kuzmina leder sprintcupen med 41 poäng för Domracheva och lär vinna den. Men kom då ihåg att Domracheva endast startat i sex sprintar (slutfört fem) medan Kuzmina kört samtliga sju. Så poängen talar inte om vem som gjort det bäst under säsongen.

Kuzmina har 15-2-1-1-18-30-1 medan Domracheva den här säsongen har DNF-1-DNS-7-4-1-2. Summerat när de båda tävlat och tagit sig i mål är det 3-2 till vitryskan. I OS var också Domracheva först, nia mot plats 13. Så statistiken talar också för vårt spel.

De är ungefär lika snabba i spåret och det är dagsform som spelar in mycket här. I skyttet har Domracheva 86% mot Kuzminas 81% och det är fördel vårt spel.

Allt som allt tycker jag vi går in med en medelinsats då det inte skriker värde och för att ha en liten marginal dessutom. Men det är ett bra spel. Jag vill inte säga att det är fördel Domracheva men jag skulle nog kunna tänka mig att det faktiskt kan vara det också. Men Kuzmina i sina toppstunder verkar inte ha något stopp på energin. En sådan dag måste det bli mediokert skytte så klart!

90 minuter till start och det här får bli dagens skidskytterek! Men som jag tidigare skrivit tycker jag även att 5.25 i odds på en vinstmarginal över 20 sekunder är ett trevligt spel och det finns på Bet365.
Skidskytte

Darya Domracheva – Anastasia Kuzmina

  • Datum:
    23 mar 2018
    14:45
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-23 15:43

VINST! Ett av många tänkbara H2H som satt idag med fina odds dessutom. Vet inte exakt tid på skidåkningen men det känns som de var rätt likvärdiga där. Men Kuzmina sköt sina tre bom som hon gör ibland och då blev det enkel seger. Domracheva vann hela tävlingen också till runt 3.30 i odds men där skulle jag inte lagt mina pengar. 5-2 inbördes nu och vi fick över 2.00 i odds! Tacksamt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td