Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kazakhstan U21 – France U21

Nästa match blir också i U21 kvalet till EM...

Kazakstan - Frankrike

Här går jag på en riktig rövare och ser spelvärdet i att Frankrike förstå att de måste vinna med minst 3 mål.

Kazakstan är inte dåliga och ligger lite överraskande på 3 plats och de har absolut chans fortfarande att knipa en playoff plats som tvåa. De bästa tvåorna går till kval.

Men fina 8-8 på 5 matcher och bara 2 förluster hemma på de fem senaste kommer de på en kall arena jobba hårt för att hålla Frankrike stången, den stora frågan blir ju kommer Frankrike tycka det är kul att gå ut och lira idag i vinter kylan ?

Frankrike har fantastiska fyra segrar borta på de fem senaste och det är dock inte mot värsta motståndet men jag tror att de kommer visa idag att nu går vi ut och kör från början.

Kanske lite överilat att spela att det ska bli minst seger med tre men om man tittar på odds sättningen är detta det ända man får lite betalt för att lägga ett spel på denna match.


Denna känns som den svåraste av mina matcher i U21 idag.





Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Kazakhstan U21 – France U21

  • Datum:
    23 mar 2018
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: U21 European Championship Qualifiers
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-23 13:28

Har du spelat Frankrike -1.5 eller? För jag hittar inga andra odds som matchar ditt nämligen. På asian handicap -2 på Frankrike får man runt 1.85 och på -2.5 blir oddset över 2.30!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td