Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kentucky Wildcats – Kansas State Wildcats

Jag väljer att spela Kentucky och Kansas State över totalen i nattens NCAAB och Sweet 16. Framför allt Kentucky har sett magiskt heta ut offensivt den senaste tiden, och jag tror det fortsätter inatt.

Kentuckys offensiv har klickat den senaste tiden, då man fått till 80+ poäng i de senaste 10 matcherna, och därtill har man haft fieldgoals 50% eller mer i dessa. Detta har också lett till att man är 9-1 över totalen de 10 senaste matcherna.

Kansas State tog sig till Sweet 16 genom en 50-43 seger över UNBC Retrievers i söndags. Barry Brown ledde laget offensivt då med 18 poäng. Kansas St började trögt i den matchen men tog sig i kragen och vann till slut.

Kentucky tog sig till Sweet 16 genom en 95-75 vinst över Buffalo i andra rundan. Shai Gilgeous-Alexander ledde laget offensivt där med sina 27 poäng, 6 rebounds och 6 assists. Detta är andra raka Sweet 16 för Kentucky.

Dean Wade leder Kansas St i scoring, och snittar 16.5 poäng per match. Han har stått över de två senaste matcherna pga en fotskada, och är frågetecken ikväll, men spelar troligen. Barry Brown snittar 16.1 poäng per match. Wade leder också laget i rebounds, 6.3 per match medan Xavier Sneed snittar 4.9 rebounds per match. Som lag har man 47% fieldgoals och 34.3% threepointers. Man snittar 72.3 poäng per match, och släpper till 67.6 poäng.

Kenny Knox leder Kentucky offensivt med sina 15.6 poäng per match. Shai Gilgeous-Alexander snittar 14.4 poäng och 5.1 assists per match. PJ Washington är lagets bästa rebounder med 5.5 stycken per match. Som lag har man 47.3% fieldgoals och 35.7% threepointers. Man snittar 77.3 poäng per match, och släpper till 70.5 poäng.

Den största orsaken till Kentuckys magnifika offensiv är Shai Gilgeous-Alexander, som verkligen sett lysande ut offensivt. Sedan början av SEC tournament har han snittat 18.2 poäng, 5.5 assists och 4.8 rebounds. Han har också haft 57.1% fieldgoals. Fortsätter hans offensiva streak inatt ser det bra ut för överspelet.

Kentucky har de 5 senaste matcherna snittat 80.6 poäng medan man har släppt till 70.75 poäng de 4 senaste matcherna. Kansas har snittat 65.8 poäng de 5 senaste matcherna medan man släppt till 64.6 poäng. En sak som är värt att nämna här är att Kentucky fick till hela 78 poäng den 15 mars mot Davidson fast man inte satte en enda trepoängare i den matchen.

De 5 senaste matcherna har gått över för Kentucky och också 9 av de senaste 10 matcherna. Kentucky är också 16-8 över totalen på hemmaplan i år och 6-1 de 7 senaste matcherna.

Kansas State är 3-2 över totalen på bortaplan de 5 senaste, och det är för det mesta på bortaplan det blivit highscoring matcher.

När Kentucky dikterar tempot på hemmaplan, så har Kansas St inget annat alternativ än att försöka hänga med. På bortaplan har man haft väldiga problem med att sakta ner offensivt starka motståndare, och jag tror vi flyger över totalen inatt.
Basket

Kentucky Wildcats – Kansas State Wildcats

  • Postad:
    22 mar 2018
    22:17
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 138
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,06
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    23 mar 2018
    02:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td