Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Michigan Wolverines – Texas A&M Aggies

Jag väljer att spela Michigan ML i nattens NCAAB och Sweet 16 mot Texas. Oddset 1.70 och uppåt är spelvärt enligt mej. Högsta odds finns just nu på Interwetten, Ladbrokes och Betway.

Orsaken till att jag väljer ML här är att linorna är väldigt "sharp" och jag anser att ML är ett bra alternativ.

Texas A&M är ett bra lag, och man har prickat formen rätt här. Man gjorde en väldigt bra match mot UNC under säsongen, och gjorde något som ingen lyckats med, man dominerade faktiskt matchen. Texas rebounding ligger på en hög nivå, och det är också deras styrka. Man spelar en disciplinerad basket, och defensiven är också en styrka.

Michigan är heta just nu, och enligt mej är man det bättre laget här. Det som man dock måste förbättra är nivån på skotten. Därtill släpper Texas inte till mycket freethrows, och det är just freethrows som är Michigans styrka. Det betyder att Muhammad-Ali Abdur-Rahkman måste höja sig en aning när det gäller fieldgoals och threepointers. Gör han det bådar det gått för Michigan.

Texas är 22-12 denna säsong och 15-16 ATS. Tyler Davis leder laget offensivt med 14.6 poäng per match och 9 rebounds. Robert Williams snittar 10.3 poäng och 9.3 rebounds. Duane Wilson leder laget i antalet assists med 4 st per match och snittar 9 poäng. Som lag snittar Texas 75 poäng per match och fieldgoals ligger på 46%.

Michigan är 30-9 denna säsong och 23-12-1 ATS. Man har vunnit 11 matcher på raken. Moritz Wagner leder laget offensivt med 14.2 poäng per match och 7.1 rebounds. Charles Matthews snittar 12.8 poäng, och Muhammad-Ali Abdur-Rahkman snittar 12.6 poäng per match. Som lag snittar man 74 poäng per match och fieldgoals ligger på 46.7%.

Texas är 5-1 SU på de senaste 6 matcherna och 4-2 ATS. Man har snittat 74.5 poäng framåt de 6 senaste matcherna och släppt till 68.66 poäng. Michigan är 5-0 ATS på de 5 senaste matcherna och 4-1 ATS. Man har snittat 70.4 poäng de 5 senaste, och släppt till 59.6 poäng.

Michigan kommer från en väldigt känslomässig seger senast, då man slog Houston med en poäng i en "buzz beater". Jag tror man bygger på detta här nu när man har momentum. Texas är bra, men Michigan har storleken och tillräckligt med "offensive firepower" för att slå Texas. Texas har levt upp till förväntningarna denna säsong, men man har också haft en del tur med sig. Michigan är det bättre laget och borde vinna inatt.
Basket

Michigan Wolverines – Texas A&M Aggies

  • Postad:
    22 mar 2018
    20:11
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 ML
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,75
  • Bolag: Interwetten
  • Datum:
    23 mar 2018
    00:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td