Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nevada Wolfpack – Loyola Chicago Ramblers

Här väljer jag att gå med enligt mej det hetaste laget i NCAA Tournament, Loyola Chicago. Att vinna matcher har blivit en rutin för detta magnifika lag, 19-1 SU de senaste 20 matcherna och 16-4 ATS. Nu möter man Nevada i Sweet 16, och jag tycker vi har fel favorit här.

Loyola Chicagos metodiska spelstil har orsakat bekymmer för många motståndare, och till exempel bra lag som Miami och Tennessee gjorde ca 10 poäng mindre än man brukar göra normalt, och man fick också till mycket mindre skott. Denna spelstil mal ner många motståndare, när man spelar metodiskt och väntar på rätt skottögonbick. Detta spelsätt har också gjort att man kunnat maximera sin offensive efficiency denna säsong.

Nattens motståndare Nevada har tagit sig till Sweet 16 genom en rad tighta matcher, de två vinsterna i NCAA Tournament vann man med 6 poäng totalt. Både mot Texas och Cincinnati behövdes en rejäl uppryckning i andra halvlek för att till slut gå förbi och vinna. I snitt har man under tournament förlorat mot motståndarna med 21 poäng i första halvlek, för att sedan komma tillbaka och vinna andra halvlek och övertid med 27 poäng i snitt.

Clayton Custer leder L.Chicago offensivt med 13.3 poäng per match och 4.2 assists. Man har totalt 5 spelare som snittar 10+ poäng per match. Donte Ingram är lagets bästa rebounder med 6.4 per match. Som lag har man 50.6% fieldgoals, och 39.8% threepointers. Man snittar 71.9 poäng per match, medan man släpper till endast 62.2 poäng, vilket är femte bästa i landet.

Caleb Martin leder Nevada offensivt med 19.1 poäng per match i snitt. Jordan Caroline snittar 17.8 poäng och 8.7 rebounds. Cody Martin snittar 4.3 assists per match. Som lag har man 47% fieldgoals och 39.7% threepointers. Man snittar 83.2 poäng, och släpper till 73.2 poäng.

Denna säsong är Nevada 29-7 SU och 18-15-3 ATS, medan L.Chicago är 30-5 SU och 23-10 ATS. Nevada rankas just nu som nummer 23, medan L.Chicago rankas som nummer 14.

Nevada har de 5 senaste matcherna snittat 77.6 poäng, medan man har släppt till 79.8 poäng. Man är 3-2 SU de 5 senaste och 2-2-1 ATS.

L.Chicago har de 5 senaste matcherna snittat 62 poäng, medan man har släppt till 55.4 poäng. Man är 5-0 SU de 5 senaste matcherna och 4-1 ATS.

Båda lagen är bra för tillfället, men jag tror L.Chicago drar det längsta strået här inatt. Troligtvis är det L.Chicagos disciplinerade spelstil som avgör matchen, och det faktum att man har ett av landets absolut bästa försvar. Nevada är vana att spela på en hög pace, men som så många andra så tror jag man får problem med denna effektiva spelstil som L.Chicago har. Jag måste prova oddset 2.10 här!!!
Basket

Nevada Wolfpack – Loyola Chicago Ramblers

  • Postad:
    22 mar 2018
    21:11
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    23 mar 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td