Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

SJS-VGK Ö 5.5 – 8u x 1.90 @ Betrally

Trodde skadan på J. Thornton skulle märkas mer men för tillfället verkar han inte saknas alls då man snittat 5.4 mål framåt senaste fem matcherna! Alla dessa fem matcher har gått över linan, inte bara pga Shars sanslöst heta offensiv utan man snittar 3 mål bakåt under samma period. En av anledningarna till Sharks framgång på slutet är E. Kane som jag tycker är en av de bästa värvningarna den här säsongen i NHL. Hans spelstil passar in perfekt i Sharks lag. I mål är Jones (26-18-6, 2.50 GAA, .916 SV%) confirmed. Förutom J. Thornton saknas även J. Donskoi och J. Ryan.

Golden Knights har varit inne i en liten formsvacka men nu har man vunnit två raka där man gjort 4 mål i båda matcherna. Defensiven har sett stabil ut där och mycket av det är pga Fleury. Tyvärr fick Fleury avbryta matchen mot Canucks pga skada och med tanke på hur viktigt han är för laget tror jag inte man chansar i nattens match även om han skulle kunna spela. Så förmodligen får vi se Subban (11-3-1, 2.54 GAA, .914 SV%). Subban har gjort det bra den här säsongen när Fleury varit skadad, men han är långt ifrån lika stabil som Fleury. Under hela säsongen har överspel vart ett bra val i Golden Knights matchen men senaste fem matcherna har bara två gått över linan och ingen av de senaste fem borta. Fortfarande en lång skadelista med ett par viktiga spelare.

Golden Knights har vunnit de två tidigare mötena den här säsongen med 5-4 och 5-3. Trots att de flesta av Golden Knights matcher har gått under linan den senaste tiden anser jag att det finns stort värde här. Främst för att Sharks är glödheta just nu men ändå släpper in i snitt 3 mål per match. Jag förväntar mig att båda lagen gör minst 3 mål och då sitter spelet. Ett annat scenario är faktiskt att Sharks fixar linan själva då de lirar så pass bra just nu och bör vara taggade att faktiskt slå Golden Knights eftersom de inte gjort det den här säsongen.
Spela på Betrally och få Se bonus här
Ishockey

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

  • Postad:
    22 mar 2018
    21:33
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,90
  • Betrally
  • Datum:
    23 mar 2018
    03:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

O12 2018-03-22 22:02

ryggar inte =) fanns bara över 6 på betfair.

O12 2018-03-22 22:00

ryggar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td