Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kansas Jayhawks – Clemson Tigers

Jag väljer att spela Kansas och Clemson över totalen i nattens NCAAB basketball. Vi har här två riktigt offensiva lag som möts, och jag tycker totalen är några poäng för låg. Högsta odds finns just nu till 1.92 på Unibet.

Jag förväntar mig ett riktigt "firework" här. Väldigt svårt att välja sida här, då det är hugget som stucket enligt mej. Vi fokuserar på totalen här istället. För det första är detta två "guard driven" teams. Kansas Devonte Graham är landets bästa guard, och båda dessa lag spelar på en hög pace. Clemson kommer också från sin kanske mest imponerande seger senast, då man slog Auburn. Båda dessa lag har också väldigt suspekt defensiv, som har orsakat mycket bekymmer denna säsong.

5th seeded Clemson spelar alltså här mot top seeded Kansas i NCAA Tournament Midwest Region Sweet 16. Clemson tog sig till Sweet 16 genom att slå Auburn i söndags med 84-53. Gabe DeVoe ledde laget offensivt där med 22 poäng, medan Elijah Thomas gjorde 18 poäng. Clemson ledde i halvtid med 24 poäng. Detta är första gången sedan 1997 som man når Sweet 16.

Kansas tog sig till Sweet 16 genom att slå Seton Hall med 83-79. Scoring har absolut inte varit ett problem för Kansas när man har landets bästa guard. Malik Newman ledde Kansas offensivt i den matchen med sina 28 poäng.

Marcquise Reed är Clemsons bästa poängspelare med sina 15.9 poäng. Elijah Thomas är lagets bästa rebounder med sina 8.1. Man har också tre andra spelare som snittar ca 13.7 poäng per match. Som lag skjuter Clemson 45.7% fieldgoals och 36.8% threepointers. Man snittar 73.8 poäng per match och släpper till 65.5 poäng.

Devonte Graham är Kansas bästa poängspelare med sina 17.4 poäng per match. Han leder också laget i assists med sina 7.5 per match. Man har också fyra andra spelare som snittar 10+ poäng i snitt. Udoka Azubuike är lagets bästa rebounder med sina 6.9 per match. Som lag skjuter Kansas 49.6% fieldgoals och 40.3% threepointers. Man snittar 81.4 poäng per match och släpper till 70.9 poäng.

Kansas har snittat 81 poäng de 5 senaste matcherna, medan man har släppt till 68.8 poäng. Clemson har snittat 78.8 poäng de 4 senaste matcherna medan man har släppt till 67.5 poäng.

3 av de 4 senaste matcherna har gått över totalen för Kansas, och också 6 av de senaste 9 matcherna har gått över. 3 av de senaste 4 matcherna har gått över för Clemson.

Nyckeln till överspelet är bra guardspel, och det har dessa två lag definitivt. Den andra nyckeln är bra skytte, vilket båda lagen har bevisat den senaste tiden. Uppemot 150 poäng är fullt möjligt med bra skytte inatt, och det tror jag också vi får se. Båda lagen har en massiv offensiv spelstil, och storleken som krävs.Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Kansas Jayhawks – Clemson Tigers

  • Datum:
    24 mar 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td