Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Antonio Spurs – Utah Jazz

Jag väljer att spela San Antonio Spurs och Utah Jazz över totalen i nattens NBA. Jag tycker att totalen är aningen låg här, och 195 poäng borde gå att komma över här. Totalen är låg eftersom detta är bra defensiva lag, och många matcher har gått under totalen den senaste tiden. Dock har det blivit highscoring matcher i San Antonio mellan dessa två och offensivt är man inte fyskam heller.

Utah Jazz (40-31, 8th West) spelar back to back på fredag mot San Antonio Spurs (42-30, 6th West) som har vunnit 5 raka matcher. Utah spelade igår mot Dallas i en riktig highscoring match, då man vann med 119-112. Nattens match blir Utahs tredje match på fyra dagar.

LaMarcus Aldridge var en bärande kraft när Spurs besegrade Washington med 98-90 i onsdags. I den matchen gjorde han 27 poäng. Spurs ligger just nu på en sjätte plats i West. Aldridge leder Spurs offensivt med sina 22.7 poäng och 8.4 rebounds per match. Pau Gasol är lagets tredje bästa poängspelare med 10.4 poäng och lagets andra bästa rebounder med 8.1. Som lag skjuter Spurs 45.8% fieldgoals, och 35.3% threepointers. Man är rankade som nummer 28 i scoring med 102.1 poäng per match, och som nummer 1 i points allowed med 98.8 poäng.

Donovan Mitchell leder Utah offensivt med ett snitt på 20 poäng per match. Rudy Gobert är lagets bästa rebounder med 10.8 per match. Ricky Rubio snittar 5.4 assists per match. Som lag skjuter Utah 45.6% fieldgoals och 36.4% threepointers. Man är rankade som nummer 25 i scoring med 103 poäng, och som nummer 2 i points allowed med 99.8 poäng.

Hemma är dock Spurs bättre offensivt, där man snittar 105.11 poäng per match. Hemma är man också rankade som nummer 10 i fieldgoal% och som nummer 4 i freethrow%.

Borta snittar Utah 102.34 poäng offensivt, och defensivt är man aningen sämre på bortaplan med 102.80 poäng. Offensivt är man rankade som nummer 3 i threepoint% och som nummer 8 i freethrow% på bortaplan.

Utahs offensiv har sett ganska bra ut den senaste tiden. Man har snittat 107.8 poäng de 5 senaste matcherna. San Antonio har snittat 102 poäng de 5 senaste matcherna.

I San Antonio har det också blivit highscoring matcher mellan dessa två. De fyra senaste mötena i San Antonio har gått över totalen och haft ett poängsnitt på 215.25 poäng. Den tredje februari spelade man i San Antonio senast, och då vann Utah med 120-111.

Utah borde kunna fortsätta med sitt skytte någorlunda inatt, plus att San Antonio är aningen bättre offensivt på hemmaplan. Utah spelar också back to back och sin tredje match på fyra dagar, så där borde Spurs kunna utnyttja trötta ben offensivt. Jag tror vi passerar 200 poäng inatt relativt enkelt med dessa förutsättningar!!!

Basket

San Antonio Spurs – Utah Jazz

 • Postad:
  23 mar 2018
  06:13
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 195
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  24 mar 2018
  01:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td