Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Scunthorpe – Rochdale

I dagens andra rek kommer det två förslag på spel i samma match, dessutom ett förslag för stryktipset. Finns det något värde i denna match.......

Scunthorpe - Rochdale
Ännu en match toppen mot botten och bägge lagen behöver trepoängare, men nu är det topp laget hemma är det kryss varning!

Scunthorpe
ligger femma i League 1-tabellen och har därmed just för stunden en playoff-plats, men formen är svag. Oerhört svag. Laget har tagit blott två segrar under 2018, mot Bury på nyårsdagen och mot Fleetwood Town i februari, och på de senaste sju omgångarna har det bara blivit fyra poäng.

Vad som skrämmer än mer är hur laget uppträtt hemma på Glanford Park. Två poäng på sex matcher är helt enkelt inte tillräckligt bra. Senast blev det 1–2 mot Shrewsbury Town.


Rochdale

som om inte 0–2-förlusten hemma mot Fleetwood var tung nog för League One-nästjumbon Rochdale i veckan. I förlustmatchen – som innebär att laget har sex poäng upp till säker mark – blev även backen/mittfältaren Andy Cannon skadad efter att ha drabbats av en käkbens fraktur.

22-årige Cannon – som har gjort 21 ligamatcher den här säsongen – inte behöver opereras så kan han åter vara i spel i slutskedet av säsongen, vilket kan bli otroligt viktigt för slutspurten om ett nytt kontrakt.

I vilket fall som helst missar Cannon eftermiddagens match. Detta är inte bra han är otroligt viktigt för laget.

Att tänka på
Scunthorpe är spelmässigt på rätt väg och förtjänade poäng mot Shrewsbury. Rochdale är illa ute och stod för en blek insats i tisdags.

Jag ser spelvärdet i
Scunthorpe - Rochdale 1:a till hela 2,65 tycker detta är ett fantastiskt odds på bet 365
Scunthorpe - Rochdale Asien -1 och 1:a igen odds 3,70 på Unibet
Stryktipset så blir denna match en spik etta för min del


Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Scunthorpe – Rochdale

  • Datum:
    24 mar 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td