Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Dallas Mavericks – Charlotte Hornets

Jag väljer att spela Dallas Mavericks och Charlotte Hornets över totalen i nattens NBA match. En matchup där båda lagen är borta från slutspel, och där defensiven kommit i andra, plus att man just nu är offensivt heta.

Charlotte (32-41, 10th East) skall försöka ta sin tredje raka vinst i natt när man möter Dallas (22-50, 13th West), som förlorat 4 raka matcher, och dessa två lag går i motsatt riktning just nu.

Charlotte krossade Memphis senast med hela 140-79, och man vann därmed med hela 61 poäng. Kemba Walker gjorde hela 46 poäng i den matchen, Dwight Howard stod över matchen pga suspension, men spelar troligen inatt. Nicolas Batum och Cody Zeller är båda frågetecken inför nattens match.

Dallas kommer från en 112-119 förlust mot Utah i torsdags. J.J Barea ledde Mavericks offensivt i den matchen med sina 23 poäng. Harrison Barnes gjorde 21 poäng i den matchen. Wesley Matthews är out i nattens match, medan Dennis Smith Jr. är osäker men spelar troligen.

Kemba Walker leder laget offensivt med sina 22.9 poäng per match, och 5.7 assists. Dwight Howard snittar 16.6 poäng per match och 12.2 rebounds. Som lag skjuter Charlotte 44.6% fieldgoals och 36.7% threepointers. Charlotte är rankade som nummer 11 i scoring med 107.5 poäng per match, och som nummer 18 i points allowed också med 107.5 poäng per match.

Harrison Barnes leder Dallas offensivt med sina 18.8 poäng per match och 6.3 rebounds. J.J Barea har mest assists med sina 6.3 per match. Dennis Smith Jr är lagets näst bäste scorer med 15 poäng per match. Som lag skjuter Dallas 44.7% fieldgoals och 36.5% threepointers. Dallas är rankade som nummer 26 i scoring med 102.8 poäng per match, och som nummer 12 i points allowed med 105.4 poäng per match.

Dallas har de 5 senaste matcherna snittat 109.5 poäng, medan man har släppt till 117.5 poäng. Charlotte har de 5 senaste matcherna snittat 115 poäng, medan man har släppt till 106.6 poäng.

Dallas trepoängsskytte har varit hyfsat de senaste matcherna. På de tre senaste har man fått till 39 stycken, vilket är helt okej. Freethrow% och fieldgoal% har också legat på en hög nivå.

Charlottes offensiv är mycket het just nu, då man fick till hela 19 trepoängare senast mot Memphis. Fieldgoal% låg också på 53.26 i den matchen vilket är mycket högt.

Charlotte är 7-2 över totalen de 9 senaste matcherna. Dallas är 4-0 över totalen de 4 senaste matcherna, och också 7 av de senaste 9 hemmamatcherna har gått över för Dallas. Också 6 av de 8 senaste mötena mellan dessa två i Dallas har gått över totalen.

Jag tror på en mycket highscoring match här, då båda lagen inte alls verkar spela mycket försvar just nu, och då Charlottes offensiv är mycket het just nu, då man fick till hela 140 poäng senast mot Memphis. Uppemot 220 poäng är fullt möjligt!!!
Basket

Dallas Mavericks – Charlotte Hornets

 • Postad:
  24 mar 2018
  06:49
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 214.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 mar 2018
  01:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td