Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kalmar (n) – Osters

Träningsmatch idag mellan allsvenskan och superettan lag, kan ett superettan lag stå upp mot ett allsvenska lag i en träningsmatch.

Kalmar-Öster
Ska väl sluta med en enkel Kalmar seger för Kalmar !
Ett viktigt genrep för bägge lagen.

Kalmar
är inget topplag i år heller och utan Nanne hade Kalmar inte varit kvar i allsvenskan efter denna säsong, nu kommer han med sin rutin rädda kontraktet och se till så Kalmar även 2019 spelar i allsvenskan.

Kalmar är otroligt beroende av bröderna Elm och är de skadade , vilket har varit mycket de senaste åren så är det inte bra för Kalmar , så med Elm hela så kan de nog bli bland de 10 bästa 2018.

Öster
tror jag kommer komma topp tre i superettan , det ser fantastiskt bra ut på försäsongen och kan de ikväll visa i derby mot Kalmar att de kan spela någorlunda jämt så är mitt tips att de kommer ligga där uppe.

Har gått otroligt bra i Svenska cupen och skulle ju gått vidare om det inte varit för högre rankning för allsvenskt lag.


Tror att i detta lilla Smålands derby och genrep blir en liten fajt där bägge vill vinna och Öster till 2,50 och x2 är ett riktigt bra odds-








Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Kalmar (n) – Osters

  • Datum:
    25 mar 2018
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Club Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td