promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New York Rangers – Buffalo Sabres

Jag väljer att spela NY Rangers och Buffalo Sabres över 5.5 mål i nattens NHL match. Det är främst målvaktsproblemen i båda lagen som får mig att välja överspelet här.

Inget av dessa lagen har sett särskilt imponerande ut, och det beror främst på en dålig defensiv. För Buffalos del är det just nu en "rebuilding" på gång i laget, och man har en del talang i laget, som man hoppas kunna få ut det mesta av i framtiden. En av talangerna i Buffalo är Jack Eichel, som kanske inte riktigt fått ut allt denna säsong med sina 22+32 poäng, men helt ok.

NY Rangers kommer till denna match i en svår sits, och jag får känslan av att man på något sätt förlorat sin identitet denna säsong. Det har kostat laget många matcher den senaste tiden, och man har också förlorat en del talang denna säsong. En spelare som dock hållit en någorlunda nivå är Mats Zuccarello, som gjort 15+34 poäng hittills denna säsong.

Situationen i Rangers är aningen svår just nu då man har målvaktsproblem. Ondrej Pavelec är skadad, och Henrik Lundqvist är "downgraded to out" inför nattens match, vilket betyder att han med största sannolikhet inte spelar inatt. Man har också en del defensiva skador sedan tidigare, Kevin Shattenkirk, Steven Kampfer och Tony DeAngelo är alla skadade.

Läget i Buffalo är också aningen svårt, då man också har en del målvaktsproblem. Robin Lehner spelade ännu inte i fredagens match, och hans situation är öppen. Därtill skadade sig målvakten Chad Johnson senast, och spelade inte heller senaste match. Linus Ullmark spelade sist för Buffalo, och det lutar mot att han spelar i natt igen.

Det har blivit ganska målrika matcher för Rangers den senaste tiden. Man har gjort 3+ mål i 7 raka matcher, och släppt till 3+ mål i 8 raka matcher. Rangers har de 5 senaste matcherna snittat 3.8 mål framåt, medan man också har släppt till 3.8 mål. Deras powerplay spel har också vaknat till liv de senaste matcherna, då man fått till 6 powerplay mål på de 5 senaste matcherna.

Buffalos målskytte de senaste matcherna varit uselt, och defensiven också dålig. Man har bara fått till 1 mål på de 3 senaste matcherna. Man har släppt till 3+ mål i 5 raka matcher, och i 9 av de senaste 10 matcherna. Man har släppt till 3.8 mål i snitt de 5 senaste matcherna.

De 7 senaste matcherna har gått över totalen för NY Rangers, och också 4 av de 5 senaste mötena mellan dessa lag i New York har gått över totalen.

Buffalos målskytte har som sagt inte sett bra ut, men i natt borde man klara att få in ett antal puckar, då Rangers troligen startar med antingen Alexandar Georgiev eller Brandon Halverson i mål. Ingen av dessa håller någon vidare klass. Därtill har Buffalo ett bra saldo mot Rangers, i 4 raka matcher i New York har man lyckats göra 3 mål eller fler, och man har där ett målsnitt på 3.5 mål.

Kort sagt är nyckeln osäkra målvakter och dålig defensiv. Buffalos saldo på bortaplan är inte helt tokigt med 12-16-7 denna säsong, och båda lagen borde få till ett antal mål här när man lider av målvaktsskador för tillfället.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

New York Rangers – Buffalo Sabres

  • Datum:
    25 mar 2018
    00:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td