Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Emmylou Love – Övriga

Örebro lopp 9:

Här väljer vi att spela 11 Emmylou Love som borde ha toppchans att plocka hem andra raka segern. Detta är en häst vi alltid gillat och hon gjorde flera bra lopp i regi Petri Airaksinen utan att få vinna. Senast gjorde hon debut i regi Nicklas Westerholm och tog enkelt karriärrens första seger. Klockan visade 1.12,5 sista 600 med bra fart över linjen. Nicklas väljer även att rycka skorna på henne inför ikväll vilket känns klart intreesant. Löser det sig bara från innerspåret på tillägg får övriga hålla i sig sista 400. Vi kliver in med 4 units till 3.50 och jobbar in 11 Emmylou Love över upploppet.
Trav

Emmylou Love – Övriga

 • Postad:
  26 mar 2018
  17:23
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  26 mar 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td