Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Golden State Warriors – Utah Jazz

Jag väljer att prova överspelet mellan Golden State Warriors och Utah Jazz i nattens NBA. Pinnacle erbjuder just nu detta spel till oddset 2.08, vilket är bra. Jag ser värde här i överspelet då totalen har gått ner några poäng.

Mycket pengar har kommit in på underspelet här, men jag väljer att gå emot och prova överspelet här. Visst, Warriors har många skador på nyckelspelare som Stephen Curry, Kevin Durant och Klay Thompson plus en del andra frågetecken, men jag tror ändå att båda dessa lag kommer passera 100 poäng relativt enkelt.

Utah (41-32, 8th West) åker alltså till northern California för att möta ett skadedrabbat Golden State Warriors (54-18, 2nd West). Utah förlorade senast, men man har ändå vunnit 8 av de senaste 10 matcherna. Man förlorade i fredags mot San Antonio med 120-124 på övertid. Donovan Mitchell var het i den matchen med hela 35 poäng.

Golden State lider av skador just nu, och man kommer från en seger mot Atlanta Hawks i fredags, då man vann med 106-94. Curry skadade sig då igen och är borta på nytt. Men Warriors har ändå lyckats göra 100+ poäng i många matcher utan dessa, och jag tror man får till det här igen.

Donovan Mitchell leder Utah offensivt med 20.3 poäng per match. Rudy Gobert är lagets bästa rebounder med sina 10.7 per match. Ricky Rubio leder laget i antalet assists med sina 5.4 per match. Som lag skjuter Utah 45.8% fieldgoals medan man 36.5% i threepointers. Man är rankade som nummer 24 i scoring med 103.4 poäng per match, och som nummer 2 i points allowed med 100.3 poäng per match.

Golden States alla leading scorers är out i nattens match. Kevin Durant snittar 26.6 poäng per match, medan Stephen Curry snittar 26.4 och Klay Thompson 19.7 poäng. Draymond Green leder laget i rebounds med sina 7.9 per match och också i assists med sina 7.3. Som lag skjuter Warriors 50.7% fieldgoals och 39.3% threepointers. Man är rankade som nummer 1 i scoring med 114.8 poäng per match, och som nummer 17 i points allowed med 107.2 poäng.

Utah har också fått fart på sin offensiv de senaste matcherna, man gjorde 114 poäng senast mot Spurs under ordinarie speltid, och matchen före det gjorde man 119 poäng mot Dallas. En stor orsak till denna heta offensiv är Donovan Mitchell, som verkligen är en "game changer". Han kommer definitvt att vara på hugget mot Warriors inatt, och jag tror inte man kommer att försöka sakta ner Warriors, utan man ser sin chans att slå dem inatt med alla toppspelare borta, och hemma har Warriors allt som oftast fått till 100+ poäng, och att komma över 201 poäng inatt borde inte vara svårt anser jag.

4 av de 5 senaste mötena mellan dessa lag har gått över totalen, och de senaste 3 mötena har haft ett poängsnitt på 223.66 poäng. Allt som oftast får dessa båda lag till 100+ poäng, även utan toppspelare, och när vi får över dubbla degen här med denna relativt låga totalen, tar vi det!!!
Basket

Golden State Warriors – Utah Jazz

 • Postad:
  25 mar 2018
  18:15
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 201.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,08
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 mar 2018
  02:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td