Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chicago Blackhawks – San Jose Sharks

Sharks -1.5 – 8u x 2.99 @ Marathonbet

“Blackhawks kommer missa slutspelet vilket är katastrofalt dåligt med tanke på vilket lag man har. M. Hossa och C. Crawfords skador kan vara bidragande men även innan deras skador har man inte känt igen Blackhawks.”

Så skrev jag senast när jag rekade Blackhawks mot Sabres, en match de förlorade med 5-3. Nu är skadeläget ännu sämre då J. Toews och A. Duclair blandad annat finns där med. Hemma är man 17-17-4 den här säsongen och har bara vunnit en av de senaste fem hemma. Vann senaste matchen borta mot Islanders med 3-1, men Islanders är i en liknande kris som Blackhawks och underpresterar för tillfället så väger inte in den vinsten allt för mycket. Ingen målvakt är confirmed men vi får förmodligen se Forsberg (10-16-3, 2.98 GAA, .907 SV%).

Sharks spelar gudomligt för tillfället och har vunnit 7 raka matcher nu. Så som spelet ser ut nu är man en legit utmanar att ta hem Stanley Cup, men långt kvar och de gäller att hålla i det här spelet då. Borta är man 19-12-6 den här säsongen och man har vunnit 3 raka borta. Jones (28-18-6, 2.44 GAA, .918 SV%) är confirmed till nattens match. J. Thornton, J. Donskoi och J. Ryan hittas på skadelistan men detta är inget man märkt senaste tiden.

Så ett underpresterande Blackhawks mot Sharks som lirar sin bästa hockey den här säsongen. Sharks har ett rutinerat lag och vet att det är nu när slutspelet närmar sig som det gäller att hitta formen och de har lyckats med det. Ser inte framför mig hur Blackhawks ska kunna vända den här trenden i natt trots hemmaplan.
Ishockey

Chicago Blackhawks – San Jose Sharks

 • Postad:
  26 mar 2018
  22:01
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 2 -1.5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,99
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  27 mar 2018
  02:35
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td