promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Detroit Pistons – LA Lakers

Jag väljer att spela Detroit Pistons och LA Lakers under totalen i nattens NBA. Jag tycker att totalen är några poäng för hög här, om vi ser på hur det har sett ut den senaste tiden för dessa lag.

Pistons och Lakers möts alltså på måndag kväll i Little Caesars Arena. Lakers har förlorat 6 av de senaste 10 matcherna, och man är på väg att bli eliminerad från slutspelet. I lördags lyckades man vinna mot Memphis efter en väldigt långsam start med 100-93 på bortaplan. Rookien Kyle Kuzma ledde laget offensivt i den matchen med sina 25 poäng och 10 rebounds. Julius Randle gjorde 20 poäng där och 10 rebounds.

Detroit Pistons har nu 9 matcher kvar av grundserien, och man är just nu 7 matcher under 50% strecket. Man har några matcher upp till den sista playoffplatsen i East. I lördags slog man Chicago Bulls med 117-95 på hemmaplan, och defensiven har varit deras starka sida den senaste tiden. Anthony Tolliver gjorde 25 poäng i den matchen, och Andre Drummond 15 poäng och 20 rebounds.

Lakers snittar 108.46 poäng framåt, medan man släpper till 109.96 poäng. Man skjuter 46.09% fieldgoals och 34.65% threepointers. Lakers har också en del skador just nu, och därmed ser jag också mycket värde här på underspelet.

Detroit snittar 102.96 poäng framåt, medan man släpper till 103.73 poäng. Man skjuter 44.80% fieldgoals och 36.94% threepointers. Försvarsspelet på hemmaplan har varit Pistons styrka den senaste tiden, och att sakta ner motståndarna.

Detroit har de 5 senaste matcherna snittat 104.2 poäng framåt och släppt till bara 94.6 poäng. LA Lakers har snittat 104.4 poäng de 5 senaste matcherna medan man släppt till 108 poäng. Båda lagen har också runt 44% fieldgoals i snitt de 5 senaste matcherna, och ca 35% threepointers.

Det som jag anser vara en stor nyckel till underspelet här, är det att Detroit har en väldigt stor fördel i rebounding här, vilket gör att jag tror kommer eliminera många av Lakers "second chance points". Lakers har väl spelat så där den senaste tiden, och oroande för att kunna göra mycket poäng är att deras bench players endast lyckats göra 19 poäng i snitt, vilket är ganska uselt.

Lakers har också en del skador, Isaiah Thomas är out i nattens match, Julius Randle skadade sig sist och är frågetecken. Vidare är Brandon Ingram tveksam och Josh Hart out. En del offensiva frågetecken till nattens match alltså.

4 av de 5 senaste matcherna har gått under totalen för Detroit, och också 6 av de senaste 8 matcherna har gått under. 5 av de 6 senaste matcherna har gått under för Lakers. 11 av de 15 senaste mötena mellan dessa har gått under totalen och också 8 av de senaste 11 mötena i Detroit har gått under totalen.

Jag tror att Pistons defensiv på hemmaplan blir för mycket för Lakers som lider av en del offensiva skador, plus att Detroits rebounding kommer att eliminera många chanser för Lakers. Båda dessa lag har inte gjort speciellt mycket poäng den senaste tiden, och jag ser att det får en fortsättning i natt. 213.5 anser jag är aningen för högt här, då Pistons spelar på hemmaplan med sina effektiva defensiv.
Basket

Detroit Pistons – LA Lakers

 • Postad:
  26 mar 2018
  20:04
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: UNDER 213.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 mar 2018
  01:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td