promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia 76ers – Denver Nuggets

Jag väljer att spela Philadelphia 76ers och Denver Nuggets över totalen i nattens NBA match. Här har vi två just nu riktigt heta offensiva lag, och jag tror vi kommer att flyga över totalen i nattens match. Högsta odds finns just nu på Bwin till 1.95.

Denver åker alltså för att möta Philadelphia på måndag kväll, och med 9 matcher kvar av grundserien är man 7 matcher under 50% strecket, och en match bakom Utah som har den sista playoffplatsen i Western Conference. I fredags vann Denver mot Washington med 108-100 på bortaplan. Nikola Jokic och Jamal Murray gjorde 25 poäng var i den matchen, och totalt 5 spelare gjorde 10+ poäng där. Will Barton gjorde 23 poäng och 7 rebounds.

Philadelphia har nu vunnit 6 raka matcher, och man börjar faktiskt bli ett allvarligt hot i Eastern Conference. Man är just nu 12 matcher ovanför 50% strecket, och bara 1 match bakom Cleveland som ligger trea just nu. I lördags tog man en övertygande seger, då man slog Minnesota med 20 poäng i den tredje quartern och vann totalt med 120-108 på hemmaplan. Joel Embiid gjorde 19 poäng i den matchen plus 6 rebounds. Rookien Ben Simmons gjorde 15 poäng, 13 assists, och 12 rebounds.

Jag ser att denna match blir en showdown ända in i kaklet, då Philadelphia nu redan är klara för slutspel. Jag förväntar mig aningen mindre försvarsspel här av 76ers och Denver behöver alla vinster de kan få här, så dom tror jag kommer att köra på offensivt. Därmed tror jag vi kan få se en relativt öppen match i natt med lite försvarsspel, en tight match som kommer avgöras i slutet med en del foulande.

Philadelphia 76ers har de 6 senaste matcherna snittat 117.16 poäng framåt,medan man har släppt till 105.5 poäng. Lagets trepoängare har legat på en mycket hög nivå den senaste tiden. Man har fått till hela 84 st trepoängare på de 6 senaste matcherna, vilket är mycket bra.

Denver Nuggets har de 6 senaste matcherna snittat 113 poäng framåt, medan man har släppt till 108.66 poäng. Denvers trepoängare har suttit med bravur de tre senaste matcherna, där man fått till hela 55 stycken vilket är makalöst bra.

Jag ser här ingen som helst anledning att gå emot denna otroligt heta offensiv, speciellt då jag anar att defensiven kommer att komma lite i andra hand här.

Denvers Gary Harris spelade inte i fredags pga knäproblem, och är frågetecken inför nattens match. En nyckel till överspelet här är Denvers dåliga defensiv, man är bara rankade som nummer 25 i defensive efficiency, och det bådar inte gått mot ett Philadelphia vars offensiv har varit "on fire" den senaste tiden.

Denver Nuggets är 15-5 över totalen de 20 senaste matcherna, och också 8 av de senaste 12 bortamatcherna har gått över för Denver. 5 av de 6 senaste matcherna har gått över för Philadelphia.

Det faktum att Philadelphia är klara för slutspel tror jag gör att man slappnar av aningen defensivt här, medan Denver kommer köra på offensivt. Har vi därtill hett skytte åter igen från båda lagen tror jag det kommer bli en showdown ända till slutet, som leder till mycket foulande.
Basket

Philadelphia 76ers – Denver Nuggets

 • Postad:
  26 mar 2018
  21:01
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 223.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Bwin
 • Datum:
  27 mar 2018
  01:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td