Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

Leafs Ö 3.5 (FT+OT) – 9u x 1.826 @ Pinnacle

Leafs är så gott som klara för slutspelet och sen Matthews kom tillbaka från skadan har det sett riktigt bra ut! Även när han var skadad såg spelet helt okej ut och bredden i Leafs trupp är varje coach dröm då spelet inte faller om en spelare saknas. Sett över hela säsongen har Leafs snittat 3.40 mål framåt. I sina 5 senaste hemmamatcherna har man gått över nattens lina vid alla tillfällena. Skadeläget ser bra ut då bara J. Lupul och L. Komarov saknas.

Sabres vaknade till i första matchen när Eichel var tillbaka, men efter den vinsten har man nu förlorat fyra raka matcher där man bara gjort 2 mål totalt! Den här säsongen har man i snitt släppt in 3.31 mål per match och i 3/5 senaste matcherna. I mål är Ullmark (1-2-0, 1.99 GAA, .935 SV%) confirmed. Visst Ullmark har gjort det bättre än jag trodde i dom matcherna han startat och han har helt klart potential att bli en första målvakt i NHL, men än tycker jag inte att han är där. Z. Bogosian, J. McCabe, J. Josefson och K. Criscuolo saknas.

Spelet har sett väldigt uppgivet ut hos Sabres de senaste matcherna och det blir inte lättare att ta det tunga jobbet hemåt när man inte gör mål framåt. Leafs spelar med ett helt annat självförtroende och det finns många bra spelare som kan göra målen framåt. Svårt att se Leafs slå av på farten här och då spelar det egentligen ingen roll hur Sabres spelar.
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

 • Postad:
  26 mar 2018
  21:29
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 1 Ö 3.5
 • Insats: 9,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 mar 2018
  01:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td