promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Dallas Stars – Philadelphia Flyers

DAL-PHI Ö 5.5 – 8u x 1.917 @ Pinnacle

Gårdagen vill jag snabbt glömma då det blev 0-2 och -17u. Sharks vann sin 8:e raka men med ett mål bara, spelade långt ifrån lika stabilt som tidigare men starkt att hitta ett sätt att vinna ändå. Leafs underpresterade också även om de hade en del i virket och ett par riktigt bra lägen som Johnson räddade. Ullmark skulle ha startat men drog på sig en mindre skada under deras morgonpass, den infon släpptes efter reken postades. Om det hade gjort någon skillnad för spelet är svårt att sia i men men, nya tag idag!

Reken
Tycker överspelet i den här matchen är riktigt spelvärd pga ett par olika anledningar. Stars har nu förlorat 8 raka matcher och det gör att man förmodligen missar slutspelet. Finns fortfarande en liten matematisk chans men man spelar helt utan självförtroende för tillfället och ingenting fungerar. En bidragande orsak är att Bishop är skadad så man tvingas spela med Lehtonen (12-13-3, 2.55 GAA, .911 SV%) som jag håller som en av ligans sämre målvakter. Precis som alla andra kan han blixtra till ibland men hans vanliga nivå håller inte i NHL. Blir femte raka starten för Lehtonen och han har släppt in minst 3 mål i de första fyra. Stars har i snitt gjort 2 mål framåt i sina fem senaste matcher. På skadelistan finns förutom Bishop även M. Hanzal och J. Spezza är listad som day-to-day.

Flyers håller för tillfället första wildcard platsen i East, 2 poäng före Panthers som dock spelat två matcher mindre. Med andra ord är det en riktigt viktig match för Flyers som är 3-0-2 senaste fem. Har öst in mål senaste fem matcherna (4.40 i snitt framåt), men även läckt som ett såll (3.60 i snitt bakåt) och detta pga skador på målvaktssidan även här. Mrazek (13-12-5, 3.03 GAA, .901 SV%) hade ett par bra insatser första tiden i Flyers men senaste tiden har det inte sett bra ut. C. McDonald, J. Oduya och M. Raffl hittas på Flyers skadelista.

Så två målvakter som inte sett stabila ut möter här varandra. Flyers riktigt heta framåt och även om inte Stars presterar någonstans på isen för tillfället finns kapacitet framåt. Stars är även desperata och det är nu eller aldrig vilket inte ska underskattas, finns en del med vinnarskalle i Stars och nu möter de ett lag som inte kunnat hålla tätt bakåt. Tror vi får se riktigt högt tempo i matchen och jag blir inte förvånad om båda lagen gör minst 3 mål var.
Ishockey

Dallas Stars – Philadelphia Flyers

 • Postad:
  27 mar 2018
  21:59
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 mar 2018
  02:35
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td