promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Golden State Warriors – Indiana Pacers

Jag väljer att spela Golden State Warriors +7.5 i nattens NBA match mot Indiana Pacers. Jag ser värde här i Warriors då linan har ändrats en del till deras fördel. Högsta odds finns just nu till 1.91 på William Hill, BetWay och Boyle Sports.

Indiana Pacers åker alltså till Oracle Arena för att möta Warriors på tisdag, och skall försöka ta sin tredje seger på raken. Pacers vann mot Miami i söndags med 113-107, och man kommer spela slutspel denna säsong. Victor Oladipo gjorde 23 poäng i den matchen.

Warriors blev utklassade senast mot Utah då man förlorade med hela 110-91. Man hade inte en chans i den matchen pga alla skador, men det finns en chans att Draymond Green och Kevin Durant spelar i nattens match, och då linan har ändrats till Warriors fördel borde man kunna "cover the spread". Alla fyra topscorers spelade inte sist för Warriors.

Victor Oladipo leder Indiana Pacers offensivt med sina 23.2 poäng per match. Domantas Sabonis leder i antalet rebounds med 7.9 per match, och han är tveksam inför nattens match. Darren Collision leder i antal assists med 5.4 per match. Som lag skjuter Pacers 47.3% fieldgoals och 36.9% threepointers. Denna säsong är Indiana rankade som nummer 17 i scoring med 105.8 per match, och som nummer 8 i points allowed med 104.2 poäng per match.

Tre spelare leder Golden State offensivt. Kevin Durant snittar 26.6 poäng per match, medan Stephen Curry snittar 26.2 poäng per match. Klay Thompson snittar 19.7 poäng per match. Curry och Thompson är out, men Durant spelar eventuellt. Draymond Green leder i antalet rebounds med 7.9 per match och i assists med 7.3. Green spelar eventuellt också inatt. Som lag skjuter Warriors 50.5% fieldgoals och 39.3% threepointers. Denna säsong är man rankade som nummer 1 i scoring med 114.4 poäng. Man är rankade som nummer 17 i points allowed med 107.2 poäng per match.

Indiana är 43-31 denna säsong, och 42-32 ATS. Golden State är 54-19 och 31-41-1 ATS denna säsong. Enligt oddsshark.com är Pacers just nu rankade som nummer 7 och Warriors som nummer 8.

I rebounding är Pacers rankade som nummer 22 med 42.46 per match. Warriors är rankade som nummer 15 där. Warriors har en liten fördel när det kommer till three-point shooting. Warriors är där rankade som nummer 8 med 11.51 per match, medan Pacers är rankade som nummer 26 med 9.03 per match.

De senaste ATS resultaten talar väl mer för Pacers inatt. Man är 5-1-1 de senaste 7 matcherna, medan Warriors är 3-9 ATS de senaste 12 matcherna. Dock så ser jag värde på Warriors inatt, då det finns chans att Green och Durant spelar, och då linan har ändrats till Warriors fördel. Med dessa förutsättningar borde man klara att förlora med mindre än 8 poäng. Pacers är också 2-9 ATS de senaste matcherna i Oracle Arena. Jag tror att Warriors rycker upp sig här inatt, och till och med vinner denna match.

Basket

Golden State Warriors – Indiana Pacers

 • Postad:
  27 mar 2018
  21:52
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1 +7.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: William Hill
 • Datum:
  28 mar 2018
  04:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td