promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Golden State Warriors – Indiana Pacers

Jag väljer att spela Warriors och Pacers över totalen i nattens NBA match. Det blir en lite kortare rek här, då jag skrev en längre rek tidigare om samma matchup.

Senast jag spelade Warriors över totalen, förlorade spelet med 1 ynka poäng, och få se ifall vi kunde sätta denna totalen inatt. Åter igen så tycker jag att totalen är aningen låg, och speciellt nu när det finns chans att Durant och Green spelar, så skall det vara möjligt att passera 200 poäng inatt. Totalen öppnade också på 203.5, så vi har definitivt värde här också.

Totalen är ju så låg eftersom Warriors lider av många skador, men jag tycker ändå att man har tillräcklig med firepower för att komma över denna låga totalen inatt. Jag tror att offensiven får sig en boost inatt, ifall någon av de två leadingscoers spelar inatt. Det som bekymrar mig aningen med Warriors är defensiven. Jag ser inte att man skulle vara speciellt intresserad av mycket försvarsspel här, då man i stort sett har andra platsen säkrad i conference.

Samma sak gäller Pacers inatt, jag tror inte heller att man är speciellt motiverade att fightas defensivt här. Man kommer senast från en shootout då man besegrade Miami Heat på övertid och samtidigt säkrade en playoff plats. Jag tror att man är i en liten "letdown spot" här då jag har svårt att tro att man är riktigt taggade att spela mot ett skadedrabbat Warriors.

Båda lagen passerar 100 poäng relativt lätt här tror jag. 4 av de 6 senaste mötena mellan dessa lag har gått över totalen, och 4 av de 5 senaste mötena i Oracle Arena har gått över totalen.

En annan nyckel är också freethrows, som har legat på en väldigt hög nivå för båda lagen. Warriors har de två senaste matcherna haft 90% eller högre, medan Pacers har haft 94% eller högre i 2 av de 4 senaste matcherna.
Basket

Golden State Warriors – Indiana Pacers

 • Postad:
  27 mar 2018
  22:21
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 200.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 mar 2018
  04:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td