promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Leksands IF – Mora IK

Leksands IF +0 - Mora IK @ 1.88 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Suttit och sugit lite på den här matchen ett tag nu. Rak etta eller ah+0 eller underspel? Följt oddsen och har varit på väg att skjuta ett tag men går in nu innan det eventuellt vänder ner igen. Svårt dock för mig att veta om oddsen sticker åt ena eller andra hållet. Håller ner insatsen till medel trots att jag i min värld tycker det är ett riktigt bra spel.


Leksands hemmamatcher

Stort urval av matcher när jag väljer de 25 senaste hemmamatcherna men på dessa har de endast fem stycken med förlust efter ordinarie tid. AIK, Oskarshamn, Björklöven och Timrå är de lag som lyckats med att ta hem segern efter 60 spelade minuter. De senaste fem hemmamatcherna har de två förluster mot Timrå, båda med 2-1 men annars två segrar och en seger efter övertid. Tycker de håller tillräckligt med kvalité här trots att de kommer från serien under jämfört med Mora.


Moras bortamatcher då?

Väljer vi senaste 25 bortamatcherna för Mora är det dystert, men visst det har varit klart tuffare motstånd. Endast tre segrar har de efter ordinarie tid. Sen har de lyckats vinna tre på straffar dessutom men det är helt irrelevant här. De fem senaste har de gjort totalt fem mål framåt. Mörkt och dystert. Ett lag som inte har mycket positiv energi rent allmänt påstår jag.


Vad talar mer för leksingarna?

Jag ser ju en fördel med att de har haft matcher kontinuerligt. Samtidigt har de en vinnarmentalitet i dagsläget då de kommer från vinnande matcher. Detta till trots att de förlorade mot Timrå i bäst av fem i att få kvala direkt mot ett SHL-lag. Nu blev det att slå Oskarshamn istället och det såg väl inte imponerande ut men de lyckades med det och sen vinner de med 5-2 borta mot Mora i första matchen trots att de är relativt stora "dogs" i matchen.

Visst, nu är det ny match men kom ihåg att Mora endast har en tävlingsmatch i benen medan Leksand varit igång helt utan uppehåll. Jag ser det som en fördel och det kan även ha varit en orsak varför Leksand vann senast. Jag går på samma spår igen innan oddsen svänger och det kanske är läge att kliva in på det andra dalalaget.

Tror även underspel kan vara intressant i matchen eller en rak etta. Hade svårt att värdera var det fanns mest värde men jag fegade dessvärre ur och tar hellre 1.88 istället för 2.45 för att kunna ha push på en oavgjord match.

Spelar den heller inte under 1.88 då jag inte har nog med marginal tycker jag. Men oddsen har gått upp som jag skrev och då kliver jag på tåget nu!
Ishockey

Leksands IF – Mora IK

  • Datum:
    28 mar 2018
    19:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: SHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

cochise 2018-03-28 22:29

Citat:
Ursprungligen postat av patrik_g Visa inlägg
Tungt som fan. I denna match var Leksand värda en förlängning alltså
Sett med mina Leksandsögon….håller fullständigt med dig!
Objektivt sett ….knappast!

”kattens lek med råttan”???? VI såg då INTE samma match!!!!

robfri 2018-03-28 22:10

Citat:
Ursprungligen postat av patrik_g Visa inlägg
Tungt som fan. I denna match var Leksand värda en förlängning alltså
Haha. Värda? Såg vi samma match?

Kattens lek med råttan.

patrik_g 2018-03-28 21:52

Tungt som fan. I denna match var Leksand värda en förlängning alltså

AmaerildeRimfrost 2018-03-28 21:51

FÖRLUST! Det började bra med en tidig ledning men det vände och sen blev det kvitterat till 2-2 och fyra mål hade producerats i PP. Såg ut att gå mot push och det hade jag varit nöjd med ändå, men med knappa fyra minuter kvar kom så avgörandet 2-3. Underspelet hade varit push eller vinst beroende på om man gått på linan 5 eller 5.5. Fem raka innan det blev rött igen :(

patrik_g 2018-03-28 17:09

Härligt se du tror på mitt Leksand. Rygg på denna
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td