Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vancouver Canucks – Anaheim Ducks

Ducks -1.5 – 10u x 2.34 @ Marathonbet

Ducks slåss om en slutspelsplats som är långt ifrån klar och då har man inte råd att förlora matcher som denna. Bortaspelet har inte varit det bästa den här säsongen (17-14-8) och man har bara vunnit 2 av sina fem senaste. De två vinsterna har dock kommit nu på slutet när man verkligen behöver vinna. Visat upp bra mentalitet på planen och visar att man krigar som ett lag och deras rutinerade stjärnor visar verkligen vägen för tillfället. Ingen målvakt är confirmed än men förmodligen blir det Gibson (30-17-7, 2.45 GAA, .926 SV%) som vaktar kassen. På skadelistan finns P. Eaves och K. Bieksa. Ducks har vunnit de tre tidigare inbördesmötena och alla med minst 3 mål.

Canucks säsong har inte varit bra och man ligger där man förtjänar för tillfället. Blixtrat till och vunnit 2 av sina senaste fem matcher, detta har dock varit mot Blackhawks som underpresterar samt Stars som förlorat 8 raka. Hemma är man 12-18-6 den här säsongen. Canucks har inte heller någon confirmed målvakt, men tippar på Markström (20-26-6, 2.75 GAA, .911 SV%). Markströms har enligt mig tagit ett steg i rätt riktning den här säsongen, men det är inte lätt när laget inte hjälper honom. Skadelistan är riktigt lång för Canucks som har hela 9 spelare där! Bl a saknas C. Tanec, L. Eriksson, M. Granlund och E. Gudbrandsson.

Ett riktigt skadeskjutet Canucks som inte har något att spela för mot ett Ducks som inte har råd att förlora sådana här matcher om de ska ta sig till slutspelet. Lägg sen till att Ducks dominerat Canucks den här säsongen och lirar riktigt bra för tillfället. Tror vi får se en stabil 3-0, 4-1 vinst här.
Ishockey

Vancouver Canucks – Anaheim Ducks

 • Postad:
  27 mar 2018
  22:02
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 2 -1.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 2,34
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  28 mar 2018
  04:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td