Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: AL West + NL East – Vinnare

Spel Nr2:

Houston Astros vinner AL West @ 1.50
Washington Nationals vinner NL East @ 1.55

Totalt odds: 2.33 @ betway

Insats: 9 Units


Motivering:

Riktigt fina odds på dessa lagen hos flera bolag, samma dubbel skulle ge ungefär 1.50 hos pinnacle vilket bara det är en indikation på hur konstigt högt vissa bolag ligger.


Regerande mästarna Houston Astros ser ännu bättre ut till denna säsongen och måste ses som storfavorit till att ta hem titeln ännu en gång. Många lag som vinner World Series gör det genom att gå all-in och sedan året efter så är risken stor att tappa lite. För Astros är det stor skillnad eftersom man vann titeln med ett mycket ungt lag där satsningen gjorts och tanken var inte att vinna redan ifjol men det är såklart trevligt när framgången kommer tidigare än beräknat. Det innebär att dessa unga spelarna inte kommer gå ner sig efter en titel utan kommer bara utvecklas ännu mer vilket gör att Astros ser ruskigt starka ut.

Pitching rotationen är ligans klart bästa. Nu har man Verlander hela säsongen och han är ju en av ligans bästa pitchers, man tog också in Pirates bästa pitcher Gerrit Cole som också han håller hög nivå. Utöver det har man ju redan Keuchel som är en av ligans bästa pitchers samt McCullers som kanske är ligans mest lovande unga pitchers. Inget annat lag är i närheten av den här höga nivån på sin pitchingrotation.

Det skrämmande för övriga lagen är att Astros offensiv också den är otroligt stark. Redan ifjol gjorde man mest runs i hela ligan med 896 och man ledde mer eller mindre alla offensiva kategorier ifjol. Lagets unga spelare kommer bara utvecklas och bli ännu bättre med åren så det kan bli åka av för Astros hela vägen i år. Correa, Altuve och Springer lär vara minst lika bra i år.

Astros har hot igenom hela lineupen samtidigt som man har ligans bästa pitchingrotation och det ska mycket till om Astros inte vinner divisionen. För övrigt spelade jag på Astros som divisionsvinnare redan ifjol vilket var ett spel som satt enkelt efter att man hela 21 matcher fler än 2:an i divisionen.

Försäsongen har sett mycket bra ut för Astros som hade ett 21-9 record, endast slagna av Red Sox med 22-9. Så det är ett tecken på att laget inte är "mätta" efter en titel ifjol för man har redan under försäsongen visat sin styrka.

Lagen emot då?

Angels har lite nya namn offensivt som kan bli bra men pitchingrotationen är för dålig.

Athletics kan vara sneaky i år men är långt långt långt ifrån Astros nivå på alla plan.

Mariners gjorde en satsning för några år sedan som numera är död eftersom deras bättre spelare börjar bli för gamla och håller inte samma nivå längre.

Rangers kommer få ännu en tung säsong med många frågetecken i laget.

Astros ska kunna vinna denna divisionen genom att gå på halvfart känns det som med den kvaliteten man har och därför är oddset faktiskt riktigt bra här även om det inte är så högt!


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nationals brukar vinna sin division enkelt för att sedan misslyckats direkt i slutspelet. Det är mycket snack om att detta är sista chansen för Nationals eftersom man har flera nyckelspelare som har utgående kontrakt vilket gör att det kommer bli dyrt och förmodligen omöjligt att behålla dom alla när resterande lag får komma in och erbjuda lukrativa kontrakt till dom.

Laget är fortfarande otroligt bra och 100 vinster känns fullt möjligt vilket innebär att en divisionsseger för 4:e gången senaste 5 åren ska kunna uppnås.

Pitchingrotationen håller hög klass med Scherzer som ace och det är en pitcher som håller absolut högsta klass. Strasburg, Gonzalez är också dom pitchers av hög nivå medans Roark och Cole är fullgoda starters i back end av rotationen.

Lineupen är fylld med talang, power och smarta spelare. Harper är en av ligans bästa spelare overall. Murphy träffar bollen mer än någon annan spelare i ligan och har så gjort i många år. Wieters är en av ligans bästa catchers. Zimmerman håller hög nivå. Sedan ska vi framförallt inte glömma Eaton som fick sin första säsong i Nationals förstörd på grund av skada. Eaton var White Sox bästa spelare när han lämnade för Nationals och han kan verkligen vara tungan på vågen som gör att Nationals går längre i slutspelet denna säsongen nu när han är hel.

Bra pitchingrotation och en riktigt bra lineup för Nationals gör att man kan hota på allvar i slutspelet och divisionssegern ska inte vara några större problem.

Försäsongen har väl bara varit ok för Nationals med 13-17 record men svåraste konkurrenten i divisionen, Mets, har varit ett av dom sämsta lagen under försäsongen. Nationals var bättre än 3 av 4 lag i sin division under försäsongen, enda laget som slog dom var Marlins som är ligans sämsta lag och dom kommer inte hota när det blir allvar. Men som jag tidigare nämnt så ska man inte dra för stora växlar av en försäsong då det inte gäller något då och lagen testar lite allt möjligt med massor av olika spelare under dessa matcherna.

Motbuden då?

Mets är av många experter kraftigt överskattade inför denna säsongen och jag är beredd att hålla med. Lineupen har lite power men tveksamt om Adrian Gonzalez som stundtals var petad i Dodgers ifjol klarar av att leverera längre, jag tror nog inte det. Pitchingrotationen har stora skadeproblem och lär få svårt att hålla ihop det hela säsongen även i år. Känns som man har lång väg att vandra för att ens kunna hota Nationals och jag ser inte hur det ska ske.

Phillies bygger om och är en bit på vägen men inte nära Nationals kaliber ännu, om 2-3 år kan Phillies möjligen vara med i toppen igen om man spelar sina kort rätt kommande åren.

Braves är lite mittemellan allting, inte bra, bygger inte om för fullt och har inga chanser att vara speciellt bra denna säsongen.

Marlins är ligans klart sämsta lag och det är minimal chans att dom ens är nära Nationals när säsongen är slut.


Får Mets till allt så kan man hänga med Nationals en stund men man är ändå sämre overall och mycket tyder på att Mets inte alls får till det vilket skulle ge Nationals en enkel seger i divisionen.


Riktigt bra odds på en dubbel som enligt mig är mycket trolig då båda dessa lagen har en nivå som är klart högre än sina konkurrenter i divisionen!

BOL!
Baseball

AL West + NL East – Vinnare

  • Datum:
    29 mar 2018
    21:35
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td