Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Charlotte Hornets – Cleveland Cavaliers

Jag väljer att spela Cleveland Cavaliers att vinna över Charlotte Hornets i nattens NBA. Det är ett antal faktorer som gör att Charlotte får alldeles för mycket respekt här tycker jag. Charlotte är -1.5 favorit här, och enligt mej har vi fel favorit här. Cleveland öppnade som -1.5 favorit, och när vi nu får dubbla degen på Cleveland ML så provar vi det.

Dessa två möts alltså i Spectrum Centre i Charlotte inatt. Cleveland spelar back to back här, och man förlorade igår mot Miami med hela 79-98. Man låg under med hela 20 poäng i halvtid, och man fick endast till 34 poäng på de första 24 minuterna. I matchen sköt man 37% fieldgoals. LeBron James fick till 18 poäng, 7 assists och 6 rebounds. Resterande starting players fick till endast 21 poäng.

Charlotte har nu vunnit 4 raka matcher, och man är ändå så gott som ute från playoff. Det är inte längre realistiskt. Man är just nu 7 matcher under 50% strecket, och 5.5 matcher efter Miami som har den sista playoff platsen i Eastern Conference. Charlotte vann i måndags mot NY Knicks med hela 137-128 efter övertid. Man sköt 55% fieldgoals i den matchen. Kemba Walker fick till 31 poäng där och 7 assists. Dwight Howard gjorde 23 poäng och 13 rebounds.

Allt talar väl emot Cavaliers här, men jag tycker ändå att Charlotte får för mycket respekt. Före gårdagens förlust hade Cleveland vunnit 5 matcher på raken. Charlotte är favoriter eftersom Cleveland presterade dåligt igår, man är back to back och dessutom eventuellt utan Kevin Love. Detta ger enligt mej värde på Cleveland då vi får dubbla degen.

Visst, Charlotte har vunnit 4 raka matcher, men låt oss titta närmare på vilka lagman slagit här. Dessa lag är Brooklyn, Memphis, Dallas och NY Knicks. Fyra ganska dåliga lag, som inte kommer spela playoff denna säsong. 4 raka segrar låter bra, men ser vi mot vilka lag segrarna kommit är det inte speciellt mycket att hänga i julgranen.

Visst, Cleveland är back to back inatt, men Charlotte spelar också sin åttonde match på 13 dagar. Charlotte är 2-13 ATS denna säsong när man spelat 8 matcher på 13 dagar. Man är också 4-11-1 ATS denna säsong mot lag med winning record. Cleveland är 4-1 ATS de 5 senaste matcherna. Charlotte är 1-4 ATS de senaste 5 hemmamatcherna. Cleveland är också 5-0 SU och 4-1 ATS de senaste mötena med Charlotte. Man är också 5-1 ATS på bortaplan mot Charlotte de 6 senaste mötena.

Clevelands offensiv har varit het, om vi bortser från gårdagens förlust. Jag håller ändå Cavaliers som det mycket bättre laget, när man får till det. Cavaliers har också mer att spela för, och inför stundande playoff bör man höja sig aningen, och jag tycker det är lite kniven mot strupen här. Man borde få till ett bättre resultat här inatt, man är ändå det mycket bättre laget enligt mej.

Spela på Bethard och få Se bonus här
Basket

Charlotte Hornets – Cleveland Cavaliers

  • Datum:
    29 mar 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td