Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers

Panthers ML – 4u x 2.30 @ Coolbet

Leafs kommer från en 3-2 förlust mot Sabres vilket inte är bra med tanke på att slutspelet närmar sig. Visst man hade en del chanser men det såg ändå off ut om man jämför med tidigare matcher. Hemma har man varit stabila hela säsongen (26-9-2) och innan förlusten mot Sabres hade man vunnit 13 raka hemma! Andersen (35-20-5, 2.81 GAA, .918 SV%) är confirmed till nattens match. Förutom detta har inte mycket ändrats hos Leafs så kopierar in vad jag skrev i senaste reken med dem.

”Leafs är så gott som klara för slutspelet och sen Matthews kom tillbaka från skadan har det sett riktigt bra ut! Även när han var skadad såg spelet helt okej ut och bredden i Leafs trupp är varje coach dröm då spelet inte faller om en spelare saknas. Sett över hela säsongen har Leafs snittat 3.40 mål framåt. I sina 5 senaste hemmamatcherna har man gått över nattens lina vid alla tillfällena. Skadeläget ser bra ut då bara J. Lupul och L. Komarov saknas.”

Panthers jagar en wildcard plats till slutspelet och är inför natten 3 poäng bakom Devils men två matcher mindre spelade, så allt ligger i deras egna händer. Borta har man inte varit överdrivet bra den här säsongen (16-17-4) men senaste tiden har spelet sett bättre ut då man är 3-1-1 senaste fem. Har verkligen spelat som ett lag på slutet och det finns gott om kvalité bland så väl forwards som backar och målvakter. Luongo (15-10-2, 2.55 GAA, .927 SV%) är confirmed till i natt och förutom förlusten mot Blue Jackets nu på slutet har han sett riktigt stabil ut. Efter den förlusten gick han även ut och bad om ursäkt för sin prestation. Panthers är helt skadefria.

Risken finns att Leafs växlar upp i natt för att visa att förlusten mot Sabres bara var en dålig dag på jobbet och de ska absolut vara favoriter här hemma. Men jag tycker oddset på Panthers är alldeles för högt för att inte testa med ett par units. Matchen är viktigare för Panthers eftersom de är utanför slutspelet och Leafs är så gott som klara för det. Panthers har även sett ruskigt stabila ut på slutet och lirar de så i natt känns matchen 50/50. Lagen har mötts tre gånger tidigare under säsongen där Leafs vunnit hemma med 1-0 och Panthers sina två hemmamatcher med 2-1 och 3-2. Förväntar mig en lika jämn fight i natt som tidigare under säsongen när lagen mötts. Panthers känns hetare för tillfället och har mer att spela för, jag måste testa till det här oddset!
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers

 • Postad:
  28 mar 2018
  19:27
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,30
 • Bolag: Coolbet
 • Datum:
  29 mar 2018
  01:35
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td