promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Violet Bi – Plats

I kvällens 3e V75-avdelning som är ett mkt fint lopp har jag hittat ett spel som måste provas för egen del.

Mitt spel är att Nr 6 Violet Bi ska komma topp 3.

Loppet med namn "Påskägget" och hela 150 000 SEK i förstapris är ett 4-årings-lopp med flertalet kanoner till start. 9 hästar anmälda, 1 struken innebär 8 fina hästar bakom bilen när loppet kommer till start.

Min idè är alltså Violet Bi som senaste säsongen startat mot de allra bästa hästarna i sin kull. Bla finns en vinst i långa E3-finalen på meritlistan. Inför detta lopp har hästen ett lopp i kroppen, gick helt ok, men det sprudlade väl inte direkt om insatsen. Helt klart behövde hästen loppet i kroppen.

Stor favorit i loppet är Dibaba, som man väl ändå får säga var kullens bästa häst förra året. Här vankas dock årsdebut, övertygad om att den kommer laddad till denna start, men man ska ha i åtanke att det saknas lopp i kroppen & således även fart.

Mitt scenario i detta lopp är att mitt spel blåser till spets då hästen är mkt startsnabb. Sedan är det upp till kusk Jim Oscarsson att välja upplägg, antingen köra i ledning lr släppa till favorit lr ngn av de andra betrodd. Med så få hästar i loppet tror jag båda scenarion kommer fungera.

Helt klart tycker jag detta spel ska ha bra chans att nå vinst & investerar 5 units.

Good luck !
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Violet Bi – Plats

 • Postad:
  29 mar 2018
  15:46
 • Rekare: robfri
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,75
 • Info: Plats
 • Unibet
 • Datum:
  29 mar 2018
  20:00
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Gävle Lopp 7
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td