Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Calgary Flames – Columbus Blue Jackets

Blue Jackets -1.5 – 7u x 2.65 @ WilliamHill

Efter Flames senaste förlust blev det klart att man missar slutspelet vilket inte är förvånande med tanke på hur spelet sett ut senaste tiden. 6 raka förluster nu och skrev för ett tag sen om att Flames har ett ungt intressant lag som inte verkar kunna hantera pressen nu när det gäller vilket stämde. Nu ser det ännu mörkare ut då två av lagets nyckelspelare ser ut att missa matchen igen (S. Monahan och J. Gaudreau). Förutom dessa saknas även T. Brodie, M. Hrivik, M. Tkachuck och K. Versteeg. Flames är ett av få lag som faktiskt varit bättre borta än hemma den här säsongen och deras hemmafacit är 15-18-4, 1-4-0 senaste fem och alla förlusterna är med minst 2 mål. Ingen målvakt confirmed och enligt deras projected lineup som släppts är det Gillies (2-2-0, 2.79 GAA, .904 SV%) som verkar få uppdraget i natt. Inte omöjligt med tanke på att man är eliminerade från slutspelet och Smith har fått jobba hårt under säsongen.

Blue Jackets fortsätter tugga på och nöter ner allt som kommer i deras väg. 9-1-0 är riktigt bra och förlusten kom mot Blues som är lika heta som Blue Jackets för tillfället. Man har gått segrande ur sina fem senaste bortamatcher och i fyra av dessa har man vunnit med minst 2 mål. Borta är man 18-17-3 den här säsongen vilket är ok men inte mer. Blue Jackets har inte heller någon målvakt confirmed men tippar på Bobrovsky (35-22-5, 2.38 GAA, .921 SV%). Varför jag tror på honom är pga att matchen är av stor betydelse för Blue Jackets då slutspelsplatsen är långt ifrån klar och alla poäng räknas. N. Foligno och L. Sedlak ser ut att missa nattens match.

Flames har senaste tiden sett ut som de gett upp och nu har de inte heller något att spela för vilket inte lär öka deras motivation. Två av lagets största stjärnor saknas och andra målvakten ser ut att starta. På andra sidan isen hittar vi ett lag som kör över det mesta för tillfället och har allt att spela för. Det som talar mot är om pressen helt plötsligt är borta för Flames och det nu är kul att spela hockey igen, men ser inte det som troligt och det laget som Flames ställer upp med ska Blue Jackets klara av. Mest troligt är att Blue Jackets gör som de gjort senaste tiden, går in med en stabil gameplan som de fullföljer hela matchen och vinner komfortabelt med 2,3 mål.
Ishockey

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets

  • Postad:
    29 mar 2018
    21:31
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,65
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    30 mar 2018
    03:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td