Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets

CHI-WIN Ö 5.5 – 7u x 1.71 @ Betsafe

Iskall och inne i en period där jag inte ens skulle kunna sätta ett öppet mål känns det som. Men det är bara att nöta vidare och komma ihåg att världen inte går under när man förlorar ett par spel på raken. Förhoppningsvis vänder det redan i natt!

Reken
Mycket talar för överspelet i den här matchen enligt mig och visst oddset är i lägsta laget, men ser fortfarande värde i det! Skrivit förut att Blackhawks säsong är ett totalt misslyckande och det gäller fortfarande men senast mot Sharks visade man lite vilja ändå trots att man saknade ett par tunga namn. Här möter man sin divisions rival Jets och även om säsongen är körd bör man vilja visa att man är bättre än såhär. Forsberg (10-16-4, 2.97 GAA, .908 SV%) är confirmed i natt och han har gjort det ok ändå. Visst inte så bra siffror men med tanke på hur dåliga Blackhawks varit kunde det varit sämre. Fortfarande ett par tunga namn på skadelistan i form av J. Toews och M. Hossa samt ett par andra namn. Blackhawks har i sina fem senaste matcher snittat 2.60 mål framåt och släppt in 4.00 mål.

Jets är klara för slutspelet och just nu handlar det om att hålla i formen och bli friska då det finns en del tunga skador för tillfället. Bl a saknas tre backar inför nattens match (D. Kulikov, T. Enstrom och J. Trouba). Alla dessa backar är bland de bästa i laget så just nu stora hål bakåt vilket har varit synligt då man i sina två senaste matcher har släppt in 4 mål i bägge. Till deras försvar har det varit mot Bruins och Predators som är riktigt bra offensiva lag, men är lag som dessa man kommer möta i slutspelet och man kan inte förlita sig på att man gör 5 mål varje natt. I sina fem senaste matcher har man snittat 3.80 mål framåt och 2.60 mål bakåt. I mål är Comrie (1-1-0, 2.98 GAA, .885 SV%) confirmed. Comrie har inte fått så mycket speltid vilket är förståeligt men tror vi får se honom en del på slutet så Hellebuyck får vila lite. Jets har nu vunnit 6 raka, men borta har det inte sett lika bra ut med 3 raka förluster. Dock mot bra motstånd i form av Predators, Bruins och Flyers.

Så överspelet baserar jag på att vi här har två målvakter som är relativt nya i ligan och inte riktigt är på en bra nivå än. Lägg sen till att Jets saknar en del backar, båda lagen har riktigt bra forwards samt att det är en match i divisionen vilket bör tagga till båda lagen. Förväntar mig en hård match med snabbt tempo där inget av lagen hänger med bakåt. 5-3 till Jets känns inte omöjligt, men med tanke på hur iskall jag är för tillfället kommer det väl bli en avslagen match som slutar 2-1 eller liknande. Tycker dock inte mycket talar för det och väljer överspelet!
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Ishockey

Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets

  • Postad:
    29 mar 2018
    21:29
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,71
  • Betsafe
  • Datum:
    30 mar 2018
    02:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td