Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Detroit Pistons – Washington Wizards

Jag väljer att spela Detroit Pistons ML i nattens NBA mot Washington Wizards, som spelas i Little Caesars Arena i Detroit. Pistons har varit väldigt heta den senaste tiden, och hemma tror jag man tar ytterligare en seger inatt.

Washington har blandade resultat de senaste 10 matcherna, och man är 1.5 matcher efter Indian som just nu har femte platsen i East. I tisdags vann Washington mot San Antonio med 116-106 på hemmaplan. I den matchen sköt man 54% fieldgoals. Före det hade man förlorat te matcher på raken. Markieff Morris gjorde 15 poäng i den matchen. Kelly Oubre Jr gjorde 12 poäng och 9 rebounds.

Detroit har sett bra ut den senaste tiden. Matematiskt är man ännu med i striden om en playoff plats. Med 8 matcher kvar är man 6 matcher under 50% strecket, och 5 matcher efter Milwaukee som har den sista playoff platsen i East. I måndags vann Pistons mot Los Angeles med 112-106 på hemmaplan. I den matchen sköt man 44% fieldgoals. Reggie jackson gjorde 20 poäng i matchen och Andre Drummond 15 poäng och 18 rebounds. 6 Detroitspelare gjorde 10+ poäng.

Detroit är 34-40 denna säsong och 35-37-2 ATS. Washington är 41-33 och 34-39-1 ATS. Detroit är just nu rankade som nummer 21, medan Washington är rankade som nummer 14.

Detroit snittar 105.76 poäng på hemmaplan, medan man släpper till 102.32 poäng. Washington snittar 105.47 poäng på bortaplan medan man släpper till 106.14 poäng.

Detroit har de 5 senaste matcherna snittat 109.2 poäng, medan man har släppt till 95.8 poäng. Washington har de 5 senaste matcherna snittat 102.4 poäng, medan man har släppt till 103 poäng. Detroits trepoängsskytte har de två senaste matcherna sett bra ut, då man fått till 29 stycken, vilket är bra.

Washingtons guard John Wall har just nu en knäskada, och det är osäkert när han kommer tillbaka. En annan nyckel för Pistons inatt är det att man har en liten fördel i defensiven, och man har också några snäpp bättre bollkontroll än Washington.

Detroit är 5-0 ATS och 4-1 SU på de senaste 5 hemmamatcherna. Detroit är också 14-5 de senaste 19 hemmamatcherna mot Washington. Washington är 2-6 ATS de senaste 8 matcherna. Detroits enda förlust på de 5 senaste kom mot ett mycket hett Houston på övertid, då man förlorade med 96-100. Det säger lite om hur bra Pistons är just nu. Då de senaste 4 hemmamatcherna har man 1 förlust, och den kom mot ett superhett Toronto med 119-121 på övertid. Ännu ett resultat som vittnar om Detroits nivå.

Pistons kommer att fightas med näbbar och klor så länge man har den minsta chans på en playoffplats. Därtill är man också väldigt svårslagna på hemmaplan, och med Washingtons John Wall skadad så tror jag att ett mycket hett Detroit blir aningen för svårt för Wizards inatt. Jag tror att man kommer följas åt ända till halvtid, där sedan Detroit går ifrån och vinner med 5-10 poäng.

Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Detroit Pistons – Washington Wizards

  • Datum:
    30 mar 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td