Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Double Exposure – Övriga

Dax för det årliga "långfredagstravet" på Färjestad. Just denna dag är det alltid väldigt fina lopp, bra prispengar att tävla om & många av stortränarna börjar plocka fram sina kanoner som ska tävla under vår/sommar.

Har hittat ett spel i avd3 på V75, lopp 7.

Väljer att kliva in med ett vinnarspel på Nr 3 Double Exposure som kommer från stall Redèn. Jag tror nämligen att detta är en blivande kanon & väljer således att spela emot omgångens största favorit som startat i detta lopp, Nr 7.

För mitt spel är det årsdebut, kan alltid vara vanskligt men jag tror inte stall Redèn plockat ut hästen i detta lopp om det inte varit trimmat till fullo.

Jag har följt denna häst sedan den kom till Sverige, den har körts snällt alla starter med stallet har hela tiden pratat gott om hästen. Den avslutade föregående säsong med seger under annandag jul, & som hästen såg ut under hela loppet. Örjan bara satt och finåkte upploppet ner och hästen avgjorde med lätthet.

I detta lopp talar helt klart spår samt kusk till fördel för mitt spel, jag tror Örjan kan välja lite position här, antingen köra sig till ledning alternativt spara hästens krut till upploppet. Oavsett anser jag att den ska ha en bra chans till seger.

Kliver in med 5 units på detta spel.

Glad Påsk !
Trav

Double Exposure – Övriga

 • Postad:
  30 mar 2018
  10:58
 • Rekare: robfri
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,70
 • Info: Vinnare
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  30 mar 2018
  15:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Färjestad Lopp 7
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här