Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder

Jag väljer att spela San Antonio Spurs ML hemma mot Oklahoma City Thunder i nattens NBA. Spurs på hemmaplan är mycket svårslagna, och jag tror man vinner denna match.

Om vi ser på denna säsong, så har det väl inte varit den bästa så här långt för Spurs. Men Gregg Popovich har ändå lyckats coacha laget till hemmaseger efter hemmaseger denna säsong. Man är hela 6-0 SU och ATS de 6 senaste matcherna i AT&T Center, där motståndarna bara fått till 91.8 poäng i snitt.

Spurs har nu förlorat 2 matcher på raken, och senast mot Wizards utgick LaMarcus Aldridge pga en knäskada. Det är inte allvarligt, men han är frågetecken inför nattens match. På de senaste 7 matcherna har Aldridge snittat 31 poäng och 9.3 rebounds.

Oklahoma har förlorat två av de tre senaste matcherna, men man har dock spelat bra basket i mars, man har vunnit 7 av de senaste 9 matcherna. I dessa matcher har man snittat 111.8 poäng. Senaste mötet mot Spurs vann man med 104-94, och där gjorde Russell Westbrook 21 poäng, 12 rebounds och 10 assists.

San Antonio är 43-32 denna säsong, och 37-34-4 ATS mot Oklahomas 44-31 och 31-43-1 ATS. Enligt oddsshark.com är San Antonio just nu rankade som nummer 12, medan Oklahoma är rankade som nummer 16.

Jag tycker att Oklahoma är aningen överskattade här. Visst, man har det sjunde bästa resultatet den andra halvan av säsongen, men man är bara ett lag med 44+ vinster och man är också det enda laget av dessa 7 som har ett losing road record. Spurs har spelat stabilt den senaste tiden, och hemma har man vunnit sina 6 senaste matcher. Man har också ligans tredje bästa hemmarecord, och en av de största hemmaplansfördelarna.

San Antonio snittar 105.62 poäng hemma, medan man släpper till 98.68 poäng. Oklahoma snittar 106.62 poäng på bortaplan, medan man släpper till 105.84 poäng. Offensivt har Spurs en fördel när det gäller freethrows. Spurs freethrow% på hemmaplan ligger på 80.17, medan Oklahomas freethrow% på bortaplan ligger på 69.75. Stor skillnad där.

Det är på bortaplan som San Antonio brukar förlora sina matcher, hemma är man mycket svårslagna, och man borde kunna rycka upp sig här mot Oklahoma. San Antonio är också 6-2 SU de senaste 8 mötena med Oklahoma på hemmaplan.

Detta odds är för högt för att låta bli, speciellt eftersom Spurs är ett av ligans absolut bästa hemmalag. Man har förlorat 2 raka matcher, nu är man hemma och redo att ta sig an Oklahoma. Coach Popovich är ligans bästa enligt mej, och man har en förmåga att kunna vinna stora matcher, och jag tror man fixar en seger här igen mot ett Oklahoma som har förlorat 2 av sina 3 senaste matcher.

En annan fördel som Spurs har inatt är defensive rebounds där man är några snäpp bättre på hemmaplan. Det tror jag kommer eliminera många chanser för Oklahoma inatt.

Basket

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder

  • Postad:
    29 mar 2018
    17:09
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 ML
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,23
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    30 mar 2018
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td