Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Newcastle United – Huddersfield Town

En bra speldag igår och tillbaka på vinnarspåret igen. Både Wigan och Cardiff gjorde sina jobb och både Asien satt rätt.

Påskafton och då blir det lite intressanta matcher runt om i Europa, vi får inte heller glömma att våren är här och dags för Allsvenskan och superettan som drar igång i helgen..
Vill först säga att det är ett skämt att 2018 inte få till en matta i Halmstad som är spelbar inför en premiär, Halmstad-Helsingborg inställd är under all kritik.

Jag börjar med några intressanta matcher i PR, där ett för dagen rätt dåligt Newcastle möter Huddersfield på St. James Park.

Kan detta bli en spännande match eller ska det bli en tråkig historia med mycket långbollar och tajt försvarsspel

Newcastle United

Det har inte varit deras år, några matcher spelar de fantastisk fotboll, andra matcher spelar de som kavajen sitter på Rafael Benítez helt enkelt dåligt.

Newcastle är verkligen indraget i bottenstriden med sin just nu 13:e plats, detta var inget man räknade med när man startade serien 2017, det är tajt och bara fyra poäng ner under strecket är klart obehagligt när vi närmar oss slutstriden.

Newcastle har lånade in anfallaren Islam Slimani från Leicester i januari.

Den 29-årige algeriska stjärnan – som tidigare var en pålitlig målskytt i portugisiska Sporting – har ännu inte debuterat för sin nya klubb. Detta till följd av en efterhängsen lårskada. Men på lördag, hemma mot Huddersfield, kan det så vara dags för debut. Detta då Slimani spelade 25 minuter för Algeriet i tisdagens träningslandskamp mot Iran.

Enligt de som sett matchen ska dock Slimani ha varit ganska tung och seg, det såg ut att sakna en del vad gäller fysik. Och kanske är det inte så konstigt, då han inte spelat klubblagsfotboll sedan den 1 januari.

Newcastles tränare Rafael Benítez behöver inte stressa in Islam Slimani i laget. Före landslagsuppehållet blev det kross och man vann med 3–0 hemma mot Southampton.

Huddersfield
Har gjort det otroligt bra än så länge men även de är indragna i den absoluta bottenfajten, detta var väl lite mer väntat och skulle de klara sig kvar så får det väl dock ses som en liten bragd.

Bara en poäng mindre än dagens motståndare och en 15:e plats i serien, alltså ännu närmare strecket.

Det kommer här att ta på sig blåstället, backa hem och kontra för att åtminstone ta med sig en poäng hem, den kan vara hur viktig som helst i slutstriden.

Det ryktas dessutom kring Huddersfields tränare Wagner. att han står på Southamptons önskelista om laget lyckas undvika nedflyttning denna säsong. Kan detta spela någon roll inför dagens match !


Att tänka på
Huddersfield har faktiskt lyckats helt ok borta, på de fem sista har det blivit två vinster och senaste borta blev det "bara" 2-0 förlust mot starka Tottenham.
Huddersfield har bara gjort 25 mål på 31 matcher vilket är tok för dåligt.
Huddersfield har inte gjort mål i någon av sina senaste 3 matcher.
I de senaste 3 matcher som Huddersfield har spelat har det blivit under 2.5 mål.

Newcastle har inte heller rosat marknaden framåt, det är nästan lika illa med endast 30 mål framåt.
Newcastle har inte förlorat hemma på de sex senaste matcherna och detta kan bli deras räddning för att stanna kvar i PR bland annat har man slagit Man U hemma med 1-0 och krossat tillfälliga bottenlaget Southampton med hela 3-0.
Dock så är det tre kryss matcher i dessa sex matcher.
Vi förväntar oss en jämn tillställning med mycket ställningskrig och kontringar från bortalaget.

Spel
Ser ett bra spel i en 1:a både på ett singel spel och en eventuell dubbel,även på stryktipset känns denna 1:a som en bra spik
Odds 1,82 är bra, det ändras snabbt och det finns flera bolag just nu som ger 1,82
Fotboll

Newcastle United – Huddersfield Town

  • Datum:
    31 mar 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här