Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Calgary Flames – Edmonton Oilers

Oilers -0.5 – 8u x 2.62 @ 5Dimes
Oilers -1.5 – 5u x 3.78 @ Marathonbet

”Efter Flames senaste förlust blev det klart att man missar slutspelet vilket inte är förvånande med tanke på hur spelet sett ut senaste tiden. 6 raka förluster nu och skrev för ett tag sen om att Flames har ett ungt intressant lag som inte verkar kunna hantera pressen nu när det gäller vilket stämde. Nu ser det ännu mörkare ut då två av lagets nyckelspelare ser ut att missa matchen igen (S. Monahan och J. Gaudreau). Förutom dessa saknas även T. Brodie, M. Hrivik, M. Tkachuck och K. Versteeg. Flames är ett av få lag som faktiskt varit bättre borta än hemma den här säsongen och deras hemmafacit är 15-18-4, 1-4-0 senaste fem och alla förlusterna är med minst 2 mål.”
Så skrev jag för två dagar sen när Flames mötte Blue Jackets och de förlorade matchen med 5-1. Flames har nu förlorat 7 raka matcher och det ser nu ännu mörkare ut då även backen T. Hamonic är skadad och ingen av de andra är tillbaka än. I natt vaktar Smith (24-22-6, 2.66 GAA, .916 SV%) kassen. Personligen trodde jag Smith skulle varit bättre den här säsongen då han äntligen fick lira i ett vettigt lag. Han har absolut inte gjort det dåligt men förväntade mig mer.

Oilers säsong är misslyckad med tanke på hur bra man var ifjol men på slutet har det sett rätt bra ut stundtals. Nu har man visserligen förlorat sina tre senaste matcher mot Ducks, Blue Jackets och Canucks. Svåra matcher då både Ducks och Blue Jackets slåss om en plats i slutspelet och matcherna mellan Oilers – Canucks brukar ofta bli jämna. På bortaplan är man 17-20-2 den här säsongen vilket och 3-2-0 senaste fem borta. Förlusterna kom mot Canucks senast samt Lightning. C. McDavid fortsätter att visa hur bra han är och har nu gjort +100 poäng i två raka säsonger! I målet är Talbot (29-29-3, 3.02 GAA, .907 SV%) confirmed. M. Cammalleri och R. Nugent-Hopkins ser ut att missa nattens match.

Flames har tappat allt senaste tiden och det har inte hjälpt dem att spelare efter spelare blir skadad nu och det är inte vilka spelare som helst heller utan de laget är byggt kring. McDavid är glödhet, som vanligt och på slutet har Oilers lirat på den nivån vi fick se förra säsongen. Oilers är även 7-1 SU senaste åtta inbördes. Tror misären i Flames fortsätter och Oilers har verkligen visat på slutet att man inte tänker vika ner sig bara för att man missar slutspelet. Förväntar mig att ett taggat Oilers går in och kör över ett uppgivet Flames här och vinner med ett par puckar, därför jag väljer FT istället för ML.
Ishockey

Calgary Flames – Edmonton Oilers

  • Postad:
    31 mar 2018
    22:09
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2 -0.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,62
  • Bolag: 5Dimes
  • Datum:
    01 apr 2018
    04:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td