Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: GAIS – Jonkopings Sodra

På söndag 1/4 är det då dags för alla makrillar att gå på året första superettan match GAIS- Jönköping kan denna match sluta på mer än ett sätt!
Jönköping som 2018 spelade i allsvenskan vill givetvis direkt tillbaka och Gais som suktar efter framgång vill spela där 2019....

GAIS-Jönköping

Vilken drabbning det blir direkt hur ser det ut inför premiären för dessa båda lag, kan de vara med i topp striden och kan de kanske gå hela vägen direkt som BP förra året ! Här kommer lite tankar från de båda lägren.

GAIS
Oj viken fotboll de har spelat på försäsongen, vidare i Svenska cupen med vinst mot Elfsborg och Vasalund samt ett kryss borta mot Hammarby. Det var egentligen inget av dessa tre lag som hade något att sätta emot, Hammarby ska bara vara glada att de tog en poäng mot GAIS.

Men kom det för tidigt med vår formen, har de lagt för mycket energi redan och kan de ladda om till denna seriestart mot Jönköping !

Vad gör GAIS så bra just nu?

Vi hävdar ofta att tränare inte har så stor påverkan när väl matchen är igång, men GAIS har i karismatiska Bosko Orovic är som en 12 spelare och kan få fart på sina spelare vilket gör det så mycket trevligare att se GAIS spela.

GAIS fina vårsäsong har också lagt grunden för att intresset hos grönsvarta supportrar är på topp. Framgångarna i cupen har givit större utrymme i media men också ökande förväntningar. Tränare och media tippar att GAIS i år har möjlighet att hävda sig i toppen av serien och stämningen runt klubben på sociala medier är minst sagt hoppfull. Vi vet alla att en hemmapublik av klass har alltid GAIS haft och kan de nu komma på matcherna så kan detta bli precis den tändvätska som hemma spelarna behöver i första matchen.



Jönköping Södra

Ut genom stora porten och ner till superettan blev det 2017, kan man ladda om och ta steget tillbaka igen eller är det månne fritt fall !

Ny tränare för året är då Jörgen Wålemark. Detta då Jönköpings stora man flyttat sig till knalleland och Elfsborg. Jörgen Wålemark är ny huvudtränare och att det "spelades bättre boll på Gunnar Nordhals tid" med gruppen Torson kommer nog att stämma.

Det kommer säkert bli ett antal poäng med Jörgens tjongfotboll och man kommer att gnälla att det är som att gå tillbaka i tiden.

Detta ska inte hålla 2018 och gör det detta är det underbetyg till Svensk fotboll.

Det är bara acceptera att Jönköping har köpt ner sig och att det nu är slut på äventyret, allsvenskan kommer dröja många år till man når och man kommer absolut inte det med den fotbollen som nu kommer praktiseras i Jönköping. Jag tror absolut att Jönköping kommer ligga i nedre delen i serien redan från början och det kommer muttras rejält i skaran av den lilla trogna publiken.

Det finns inte heller några större pengar att lyfta laget med när fönster öppnat och under vinterfönstret har det inte varit något större som tillkommit.

Jag tror att GAIS blir ett topplag och att Jönköping får det riktigt riktigt tufft även i år.

Spelvärde ser jag i.
Spel
GAIS 1:a till fina 1,97
Samt även
GAIS Asien-1,5 och seger till hela 3,65 på Unibet








Fotboll

GAIS – Jonkopings Sodra

  • Datum:
    01 apr 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jonassjoland 2018-04-02 00:40

Tack ,rättade från telefonen tidigare och det blev fel, är ändrat nu

AmaerildeRimfrost 2018-04-01 17:01

GAIS vann med 2-1 och du har felrättat i ditt spreadsheet på asian handicap -1.5!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td