Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Hacken – Kalmar FF

Allsvensk start och ett riktigt vårtecken, äntligen. Är det något som jag längtar efter så är det när svensk fotboll kommer igång igen efter en kall vinter med mycket snö.

Lördagens rek har gått mycket bra och smolken i bägaren just nu är Aston Villa, det är 45 minuter kvar när detta skrivs men ser inte efter första att Aston Villa ska få hål på Hull som är livsfarliga i sina kontringar. Sitter med 12 rätt på stryktipset och har en spik tvåa som jag trodde på.

Alla matcher med garderingar är inne. Dessutom två fina odds spel där det bara är Aston villa som fattas , men ibland får man ladda batterierna och verkligen se framemot morgondagens ljuvliga start av svensk fotboll.

Vill också säga att Brage klarade 0-0 borta mot AFC med mersmak under lördagseftermiddagen vilket var otroligt bra.

Jag vill börja med Häcken - Kalmar som också är med på Europatipset.

BK Häcken
Med Andreas Alm som ny tränare, ja det kan gå lite hur som, en sak är säker det bör inte bli sämre än när Stahre var tränare förra säsongen. Ett spelande lag och med en underbar fotboll nästan alltid ett topplag. Sen kom herr kaxig och skulle ändra om spelet, ett lag som tidigare var spelförande skulle inte längre vara detta och det gick som det gick bort med Stahre och nu kommer då Andreas in, en Andreas som fick sparken från AIK och hamnade i Danmark nu tillbaka i svensk fotboll.

Kan då Andreas Alm vända tillbaka laget till ett spelande lag !
Jag tror verkligen det, Alm är inte världens roligaste kille att lyssna på men fotboll det kan han och har Häckens styrelse sagt att nu ska vi bli bollförande igen så kommer de att bli det.

Försäsongen har varit otroligt bra spelmässigt. Det har inte blivit några jätte segrar utan de har spelat på och gjort det bra vunnit mot lite sämre motstånd , kryssat mot Sirius och förlorade med 0-1 mot Djurgården.

Jag ser Viktor Lundberg som en rejäl förstärkning och sen har El Kabir precis blivit spelklar, en liten tjockis just nu men om ett par veckor blir han otroligt viktig för Häcken.

Den offensiva fotbollen kommer givetvis Häcken fortsätta med och med Alm i rodret kommer ett redan bra försvar bli bättre.

Jag tror BK Häcken blir topp tre i år och jag sticker ut hakan och säger att de kan bli så bra som tvåa.


Kalmar FF
detta smålandslag som bara pulsar på och håller sig kvar i allsvenskan, mest för att det alltid finns några lite lite sämre lag än just Kalmar.
Peter Swärd fick sparken och Nanne 61 år kom in efter att fått sparken från Hammarby. Peter som jag personligen är uppväxt med har nog gjort sitt sista tränaruppdrag nu. Peter har istället blivit sportchef i Landskrona ett lag utan pengar , skulle det gå dåligt, ja då är det väl den möjligheten Peter har att få ett nytt tränarjobb. Inget ont om Peter men han höll på att förstöra Kalmar totalt.

Nu är det Nannes tur igen att rodda skeppet i hamn och det blir ingen lätt uppgift denna gång. Sist han var där hade han 3 x Elm som var på gång samt ett helt gäng från Brasilien.

Nu tror man ännu en gång på Elm och så har man värvat två brassar, sen har man också Erton F. Där kan nog bli ett par mål från denna spelare, om han inte sticker mitt i sommaren för det kommit upp lite mer pengar någonstans.

Nanne säger själv att det finns "inga förväntningar bara förhoppningar".

En tolfte plats förra säsongen, jag tror knappt att det lär bli så mycket bättre i år. Jag tror inte Kalmar kommer komma över tionde platsen i år heller och med skador på få nyckelspelare så kan det faktiskt bli riktigt obehagligt.

Peter Svärds långa bollar byts nu ut mot Nannes långa bollar och inkast. Detta ska inte hålla i årets allsvenska tyvärr för jag gillar Kalmar både som stad och arena.

Att tänka på
Häcken har sett starkt ut under försäsongen. Nye tränaren Andreas Alm borgar för ett lag som äger mer boll. KFF är alltid svagt på våren.
Återvändande El Kabir spelklar även om han är lite rund om magen just nu så är han en tillgång för Häcken.
Kalmar fullständigt hatar konstgräs och det gnälls redan innan matchen börjat. Fördel! skulle inte tro det.

Spelidé

Det är två spel
Häcken-Kalmar 1:a till 1,45 ok odds för att vara premiär.
Andra spelet kanske lite mer vågat, men det är premiär och jag tror Kalmar får det riktigt tufft på "konstgräset"
Asien Häcken-1,5 mål och vinst till 2,41 på TonyBet


Fotboll

Hacken – Kalmar FF

  • Datum:
    01 apr 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-04-01 17:00

Häcken vann med 1-0 och ditt ena spel i spreadsheetet är felrättat, det som är lagt som asian handicap -1.5 på Häcken!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td