Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Michigan Wolverines – Loyola Chicago Ramblers

Jag väljer att spela Loyola Chicago +5.5 i nattens NCAAB mot Michigan. Detta Loyola Chicago har imponerat på mig hela säsongen, och man har varit jämna hela tiden. Jag tror man har god chans att vinna denna match. Högsta odds just nu finns till 1.91 på Pinnacle, BetWay och 10bet.

Det 11: e seedade Loyola-Chicago Ramblers, och vinnarna i NCAA Tournament South Region kommer alltså att möta det 3: e seedade Michigan Wolverines, vinnarna i västra regionen lördagen den 31 mars i Final Four, där vinnaren går vidare till NCAA turneringen National Championship Game på måndagen. Loyola nådde Final Four med en 78-62 seger över Kansas State Wildcats senaste lördag i Elite 8. Ramblers ledde med 12 poäng i halvtid och höll ledningen med dubbla siffror hela andra halvlek. Ben Richardson ledde Ramblers offensivt med 23 poäng och satte trepoängare efter trepoängare, som därmed avgjorde matchen.

Michigan nådde Final Four tack vare en riktig kamp med 58-54 seger över Florida State Seminoles. Wolverines offensiv var inte speciellt bra i den matchen, man satte bara 4 av 22 trepoängare där, men försvaret spelade med disciplin och uthållighet och höll Florida State till endast 54 poäng. Charles Matthews ledde Michigan med 17 poäng. Vinsten var Michigans 13:de raka.

Clayton Custer leder Ramblers offensivt, med sina 13,2 poäng per match och 4,2 assists. Fyra andra Ramblers spelare snittar 10+ poäng per match. Donte Ingram leder laget i rebounding med i genomsnitt 6,3 per match. Som lag skjuter Ramblers 50,9% fieldgoals och 40% threepointers. Loyola-Chicago gör i genomsnitt 72,0 poäng per match, samtidigt som man släpper till 62,4 i snitt, vilket är femte bästa i nationen.

Moritz Wagner är ledare i scoring och rebounding för Wolverines med 14,3 poäng och 6,9 rebounds per match. Charles Matthews är andra i scoring samt rebounding med 13,0 poäng och 5,6 rebounds per match. Som lag skjuter Wolverines 47% fieldgoals och 36,6% threepointers. Under säsongen gjorde Michigan ett genomsnitt på 74,1 poäng per match samtidigt som man släppte till 63,1 poäng, vilket är 8: e bästa i nationen.

Loyola-Chicago gick in i NCAA-turneringen som ett trendigt lag, och överraskade rejält i första omgången, och Ramblers har överträffat alla förväntningar och har kämpat sig fram till Final Four. Därmed ligger man lika med tre andra lag att vara det lägsta seedade laget att nå Final Four (1986 LSU, 2006 George Mason, 2011 VCU) men ingen av de tre andra lagen har vunnit sin semifinal tidigare år. Ramblers ser ut att bli det lägsta seedade laget någonsin att spela för ett nationellt mästerskap men först måste man besegra ett hett Michigan Wolverines.

Loyola-Chicago har visat att lagets spelstil är mycket effektivt och kan lyfta laget, och man kan slå vilket lag som helst, oavsett konferens. Ramblers passar bollen bra, skjuter med en oerhörd effektivitet och man saktar ner motståndarna väldigt effektivt, vilket gör det svårt för motståndarna offensivt.

Michigan har tagit sig till Final Four mycket pga ett väldigt effektivt försvarsspel. Wolverines kämpar om nästan varje skott som motståndarna tar, vilket har varit en stor anledning till att Michigans försvar endast tillåter motståndandarna att skjuta 37,7 procent under turneringen.

Nyckeln i denna match är att Loyola Chicago är det mycket jämnare laget, man vet allt som oftast vad man kan vänta sig av laget. Både offensivt och defensivt har man hållit hög kvalitet hela säsongen, och jag ser här ingen anledning att gå emot detta. Man är också väldigt bra coachade, med en av landets bästa coach.

Michigan däremot har varit ganska ojämna, och man har blandade resultat under säsongen. Till exempel förlorade man mot Nebraska med 20 poäng under säsongen, för att sedan i nästa möte slå dem med 19 poäng. Offensiven har varit fruktansvärt oförutsägbar.

I det här skedet av säsongen måste allt stämma, och det har det verkligen gjort för Loyola Chicago. Jag tror att man faktiskt vinner denna match, och därmed är +5.5 väldigt spelvärt enligt mej.

Basket

Michigan Wolverines – Loyola Chicago Ramblers

  • Postad:
    31 mar 2018
    17:23
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +5.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    01 apr 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td