Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ostersunds FK – Djurgardens IF

Söndagens mest spännande match i allsvenskan måste vara topplagen Östersund-Djurgården som spelar kl 1730 oavsett vinterplan eller inte.

Även för de dom har andra favoritlag så är denna match absolut sevärd.

Kan Djurgården verkligen ta poäng uppe i ett kallt Östersund, vilken start på allsvenskan. Jag har en liten idé om hur det kan gå, kanske inte riktigt vad alla förväntar sig. här kommer också lite tankar om hur en eventuell placering kan se ut efter säsongen är slut.

Östersund
Finns det verkligen så mycket att skriva om detta lag, alla som är intresserad av fotboll har ju inte missat deras framgångar uppe i Jämtland och ute i Europa.

De är redan i kanon form då de har spelat viktiga matcher hela vintern och senast slog man Arsenal borta. Ibland är det lite naivt med spel på små ytor men oj så vackert att se när de lyckas rulla sig förbi sina motståndare. Här är väl det lag som verkligen kan spela brasse fotboll och lyckas med det, ett lag som har tagit Sverige långt vidare med sin otroligt vackra och effektiva fotboll. Jämför detta med landslaget som ska spela VM om några månader.

Hur kommer man nu att stå sig inför säsongstarten, det är ingen lätt motståndare när man möter i DIF i första omgång.

Det verkar finnas otroligt mycket harmoni i truppen och tränarna
Graham Potter och Billy Reid " assisterande" ska nu slå sig in i topp tre med sitt Östersund och även försöka utmana om första platsen.

De har fantastiska spelare i Saman Ghodos och Ken Sema, de själva kan avgöra en match. Kommer de vara kvar när fönstren öppnar igen ?

Sen är Brwa Nouri fantastisk på mittfältet och i mittförsvaret finns
Sotirios Papagiannopoulos som håller ihop laget, målvakten Aly Keita blandar och ger, ibland " idiot" räddningar och ibland tappar han bollar som alla skulle hålla. Dock en bra målvakt som absolut håller hög klass.

Ett fantastiskt lag med Sveriges topp tre tränare som verkligen har tagit oss alla med storm.

Jag tror tyvärr att under fönstret så kommer två till fyra spelare försvinna och då tappar man topp tre platsen, och en realistisk placering blir fyra, vilket är bättre än förra året. Tappar man inte några spelare och alla får vara hela då är de med hela vägen in i slutspurten om guldet

Innan fönster kommer så är man absolut i topp och kommer inte tappa många poäng.

Östersund fortsätter med sitt 4-3-3 och de har visat att de verkligen har material för det.
Ett spelförande lag och där kommer det nog bli ännu mer spelförande under säsongen.


Djurgården
här har vi ännu en tränare som är absolut topp tre i Sverige. Özcan har jag följt under en hel säsong när han tränade AFC, vilka träningar , vilket tempo, det var inte svårt att se att AFC det året skulle gå direkt upp.

Många rykte på ögonbrynen när han kom till DIF och deras egna supportar tyckte det var helt fel. Oj vad fel de hade och de vände efter en bit in på säsongen, nu har de givetvis aldrig sagt att han var fel.

2017 fick man hem Kim K och Jonas O tillsammans med redan klara Isak fick man det gamla goa gänget som tog sm guld för ungefär hundra år sedan.

Det blev en toppen säsong och nu har Kim slutat ( all heder till Kim ) och jag säger då grattis till DIF som plötsligt fått ett mycket snabbare spel som fått ett tempo i bollen som AFC hade när de gick upp med Özcan.

På försäsongen har faktiskt DIF sett lika bra ut som för Östersund och det är ett helt annat spel jämfört med förra året. En som verkligen kommer saknas är Gustav Engvall som var en viktig pjäs förra året.

Målskyttar i år som måste ta ansvaret är Mrabati som bör göra mellan 5-10 mål. Sen snabbe Kadewere om han bara får en bättre första touch så ska han kunna vara med i toppen av skytteligan. Även Badjl och Fredrik Ulvestad på mittfältet lär göra några mål.

Försvarsmässigt finns Isak och Olsson och skulle Olsson bli skadad så finns det bra spelare på bänken

Ett modernt 4-2-3-1 som Özcan utvecklat och verkligen fått fart på kanterna, det kommer ställa till det för alla lag i allsvenskan.

Placering
Absolut topp tre och frågan är om de inte är värsta utmanaren för MFF.


Att tänka på

Djurgårdens mittbacksprofil Jonas Olsson missar den allsvenska premiären borta mot Östersund på påskdagen.
Detta då 35-åringens vadskada han ådrog sig i Stockholmsderbyt mot AIK i svenska cupen för två veckor sedan har inte läkt.

Två lag som ska utmana Malmö FF på förhand. Djurgården har imponerat på försäsongen, och är i cupfinal. Östersund vann i fjol med 2-1.
Det är kanon väder i Östersund, men kallt kan detta vara till Östersunds fördel?

Spel
Östersund-Djurgården X2 till fina 1,88 på Unibet är absolut spelbart och lite mot alla som tror att Östersund tar detta.

Även två bra dubblar som läggs med för min del.
Dubbel 1
Odds 3,79
Östersund-Djurgården X2
Gais- Jönköping 1

Dubbel 2
Odds 3,35
Östersund-Djurgården X2
Öster-Degerfors 1

Alla spel på Unibet.



















Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Ostersunds FK – Djurgardens IF

  • Datum:
    01 apr 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td