Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ready For More – King City vs Ajlexes Cubano

Ready For More - King City - Ajlexes Cubano @ 4.65 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

Redan i går började jag suga på den här karamellen. Men då som platshäst till 5.50 i odds. Jag vägde allt jag hittade i skålarna förutom godisbiten jag hade i munnen. Avtryckaren kramades försiktigt men det dröjde till idag innan det smällde. Dessutom ett annat mål.

Jag väljer en H3H (triple head) till 4.65 istället mot två mindre betrodda hästar. King City snackades det upp en del kring men nu ska hästen inte springa barfota och då ökar värdet än mer i det här spelet tycker jag.

Fördelen med H3H jämfört med platsspel är ju att vi vinner om så hästen bara är sexa i mål men har de övriga bakom sig. Nackdelen är ju att om den kommer trea så kan de andra ha tagit en plats före. När jag väger allt så är detta ett klart bättre spel eftersom samtliga har bakspår och faktum är tycker jag nästan spår 12 är bättre än längre in just eftersom hästarna 7 och 8 är strukna. Det kommer inte finnas någon framför Ready For More som kan välja lite hur de ska göra i starten - möjligheten att gasa framåt finns ju faktiskt.

Det enda negativa med vårt ekipage är väl Ulf Eriksson men det är en personlig åsikt och jag väljer ju spelet trots allt. Gubben vinner ju fortfarande och det kravet har han ju inte på sig nu.

Kan även rekommendera att lägga en liten slant, kanske två units på en topp 3 också. Men inget jag helt tagit ställning till själv för det kan bli att bakspårshästarna tar flera platser i topp tre pga löpförlopp etc.

Vad mer talar för vårt spel? Ready For More har tolv vinster och sex andraplatser på sina 23 starter. Alltså hela 18 topp tre. Det var en lovande storstjärna som dessvärre drabbades av en gaffelbandsskada två gånger om och den har ju inte visat vad den går för på ett tag - därav oddset och inte bara att den har bakspår alltså!

Men har en häst det i sig så har den det. Det är ju en chansning men oddset är fördelaktigt värre i mina ögon. Följande finns att läsa i en intervju med tränaren också.

12 Ready for More (Ulf Eriksson) tycker jag gjorde det bra senast i årsdebuten och han ska ha gått framåt väldigt mycket med det loppet, men det blev tufft nu med ett bakspår över kort distans. Han kommer gå med samma utrustning som han gjorde senast, säger Caroline Holm.

Det blev en andraplats (slagen med ett huvud) i ett billigt lopp över medeldistans senast, tiden 14.2. Nu är det kort distans och har det gått lika mycket framåt som jag både hoppas och tror kommer den bli farlig även på övriga spel men främst trycker jag på den här H3H.

Nackdelarna: Spår 12 över kort distans, Ulf Eriksson, varit allvarligt skadad tidigare, inga tuffa lopp på slutet

Fördelarna: Grundkapaciteten, strykningarna av 7 och 8, lopp i kroppen, skor på en av de andra i H3H (King City)

Den har alltså 54 000 kronor insprunget per start i snitt, och det kan vi jämföra med storfavoriten i loppet som har 34 000. Kanske inte lika dominerande som Mister J.P. som segrade i fredags men visst finns det lite likheter ifall man vill leta efter allt som talar för ett bra spel.

I den här H3H skulle jag spela ner till 3.75-4.00 ungefär i odds, men håller likväl ned insatsen just pga sannolikheten och osäkerheten i var hästen står helt och hållet.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Ready For More – King City vs Ajlexes Cubano

  • Datum:
    01 apr 2018
    17:47
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: H3H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-04-01 18:01

Kan lägga till att den är före Ajlexes Cubano i mål men följer den bara King City i rygg hela tiden så slår den även av den men nu vet inte Ulf Eriksson var han ska ta vägen en enda gång under loppet och han är inte lika kvicktänkt som Björn Goop. Så in på upploppet så släpper den flera längder innan han börjar köra utvändigt... suck! Den här får kusken ta på sig men det var ju ett av orosmomenten. Tycker fortfarande spelet är kanon!

AmaerildeRimfrost 2018-04-01 17:55

FÖRLUST! Ulf Eriksson är ju en katastrof i att köra. Ingen känsla alls var han ska ta vägen. Inte säkert det hade räckt ändå men nu blir jag ju bara irriterad på detta.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td