Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sander Svendsen Ö 7.5 mål

Sander Svendsen Ö 7.5 mål – 8u x 2.00 @ Nordicbet

Äntligen är väntan över och Allsvenskan drar igång! Förutom NHL är det här ligan jag har bäst koll på och kommer reka under sommaren och vi börjar med ett långtidsspel på Hammarbys anfallare Sander Svendsen. Jag vill börja med att säga att jag är Bajare själv och brukar därför undvika spel på Bajen men det här långtidsspelet kan jag inte låta bli.

Svendsen kom till Bajen i augusti förra säsongen och spelade bara 10 matcher där han gjorde 6 mål. Vad som imponerar på mig med det är att vi inte lirade bra fotboll då och det fanns inte mycket positiva saker att säga om slutet av säsongen, mer än just Svendsen som visade vilken naturlig målskytt han är. När Svendsen skrev på för Bajen var det många i Norge som blev förvånade då han hade möjligheten att ta klivet direkt ut i Europa men valde Bajen för att bl a få speltid. Men det är bara en tidsfråga innan han är ute där, för han är verkligen en supertalang!

Vad jag tycker är den stora skillnaden är att till den här säsongen har vi ett riktigt intressant lag med mycket kvalitéer framåt och det är svårt att sia i hur Billborn kommer ställa upp. Zengin har vänt hem och även Djurdjic värvades in till den här säsongen. Visst Zengin börjar bli gammal men Allsvenskan tror jag han fortfarande klarar av och han har en riktigt hög högstanivå. Djurdjic lyckades inte riktigt ute i Europa men han och Rosenberg var tillsammans riktigt bra för ett par år sen i Malmö och jag tror Svendsen/Djurdjic kan hitta varandra på samma sätt. Förutom dem finns även spelare som Hamad, Tankovic, Andersen och Kennedy. Hamad är när han spelar som bäst en av Allsvenskans bästa spelare, tyvärr är han skadebenägen och förra säsongen kom det alltid en skada precis när han började komma igång. Även Andersen visade stundtals upp riktigt bra kvalitéer förra säsongen men även han är skadebenägen. Kennedy gör sin sista säsong och även om han inte är given i startelvan är han fortfarande en fantastisk spelare!

Till den här säsongen har Hammarby gått ut och sagt att man vill spela en roligare fotboll och jag tycker att det finns material för att klara av det. Som Bajare är jag evig pessimist dock och egentligen brukar det aldrig spela någon roll hur bra lag vi har för det fungerar ändå inte. Den här säsongen tror jag inte blir ett undantag men det kommer inte vara pga att vi inte gör mål, för det lär vi få se! Tyvärr även en hel del bakåt (även om jag hoppas jag har helt fel och spelet äntligen klickar överallt).

Framåt är vi helt klart bättre den här säsongen och om Svendsen håller sitt snitt från förra säsongen är han på väg mot en säsong med 18 mål i Allsvenskan! Nu är det önsketänkande då målen kommer komma från flera håll men runt 11-12 räknar jag med. Det som talar mot är om han åker i sommarfönstret, men om det skulle vara fallet är det för att han varit helt magisk i de 11 matcherna fram till VM uppehållet och då har han förmodligen redan gjort sina 8 mål som vi behöver för spelet. Bajen behöver inte sälja honom än av olika anledningar och om det ska komma ett monsterbud som vi inte kan tacka nej till behöver han göra 8-9 minst under de matcherna, annars blir han kvar säsongen ut och då ska han definitivt klara 8. Nu är det alltid svårt med långtidsspel då det bara behövs en skada för att förstöra det. Detta i kombination med att jag faktiskt är Bajare gör att jag inte väljer en maxinsats utan ”bara” 8u.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Sander Svendsen Ö 7.5 mål

  • Datum:
    01 apr 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

CalPrim 2018-04-01 20:11

Ytterst oklart. Tycker han har en given plats i startelvan då Dibba enbart kan löpa snabbt och Khalili inte är samma spelare som när han vann skytteligan i Norrköping. Om nu Bajen ska vara bollförande och spela rolig fotboll är det Svendsen som gäller. Men 29 matcher kvar och 8 mål ska han klara av, även om han bara får hoppa in.

AmaerildeRimfrost 2018-04-01 15:11

Vad är det som gör att han startar på bänken idag?

robfri 2018-03-31 23:33

Det här är ett mkt bra spel i min bok.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td