Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brooklyn Nets – Detroit Pistons

Jag väljer att spela Brooklyn Nets och Detroit Pistons över totalen i nattens NBA match. Jag ser värde här i överspelet då totalen har gått ner några poäng.

Brooklyn Nets åker tillbaka hem för att vara värd för det besökande Detroit Pistons natten till måndag. Brooklyn är borta från slutspel, och matematiskt har Detroit en chans, men det börjar se svårt ut, då matcherna rinner iväg. Brooklyn kommer att vara värd för denna match i Barclays Center där man har varit lite bättre än genomsnittet denna säsong. Detroit har varit mycket heta den senaste tiden och man har vunnit fyra raka matcher, och också 6 av de senaste 7 matcherna, men det betyder inte mycket med slutspelet utom räckhåll.

Detroit gjorde en "blockbuster move" tidigare i år när man värvade superstjärnan Blake Griffin, dock är han just nu skadad, och missar kvällens match pga en fotledskada. Detroit måste troligtvis luta sig mot superstjärnan Andre Drummond (15 PPG, 16 RPG) för att kunna producera inatt. Detroit snittar 103 PPG offensivt den här säsongen och 23 assists. Detroit har stundtals haft det kämpigt att producera offensivt, men här mot ett dåligt försvarande Brooklyn borde offensiven kunna komma till sin rätt inatt.

Brooklyn har varit en högpresterande poängmaskin hela säsongen men man har också fått kämpa ibland för att komma igång. Brooklyn snittar 107 PPG offensivt den här säsongen och killar som Spencer Dinwiddie och Rondae Hollis-Jefferson har jobbat hårt för sitt lag. Brooklyn leds offensivt i poäng av D'Angelo Russell, och allt som oftast levererar han offensivt, och jag tror det fortsätter inatt.

Detroit snittar 103 poäng per match i år, vilket är 25:e i ligan. Deras genomsnittliga poängmarginal är -0,52 och deras shooting% är 45% som lag, där man rankas som nummer 24. Man skjuter 37% threepointers, vilket är 8:e bästa i NBA. Man snittar 43.7 rebounds per match och 22,6 assists per match, vilket rankar dem 15 och 18 i de offensiva kategorierna. I turnovers är man 23: a med 13,6 match. Pistons släpper till 103,6 poäng per match vilket är 6:e bästa i NBA. Man släpper också till 46% shootingprocent och 36% threepointers, vilket rankar dem 13: e och 11: e i e defensiva kategorierna. Motståndarna snittar 43,8 rebounds per match, och man släpper till 24,9 assists per match vilket rankar dem på en 26: e plats i ligan.

Brooklyn är 14: e i NBA med 106,5 poäng per match denna säsong. Man är nummer 29 i ligan i shooting% på 44%, medan deras genomsnittliga poängmarginal är -4,03. Man skjuter 35% threepointers, där man rankas 24: e ligan. Man är 7: e i NBA i rebounding med 44,7 rebounds per match och 11: e i assists per match med 23,3. Nets är sjätte i turnovers per match med 15,1. Man släpper till 110,5 poäng per match, vilket rankar dem 28: e i ligan. Deras försvar släpper till 47% shooting% och 37% threepointers, vilket rankar dem som nummer 19 och 24 i de defensiva kategorierna. Man rankas 7: e med 21,8 assists allowed per match och 30: e med 46,5 rebounds allowed per match.

Brooklyn har de 5 senaste matcherna snittat 110.4 poäng, medan man har släppt till 112.2 poäng. Detroit har de 5 senaste matcherna snittat 108.6 poäng medan man har släppt till 100.4 poäng.
3 av de 4 senaste matcherna har gått över för Brooklyn, och också 3 av de 4 senaste matcherna har gått över för Detroit. Också 14 av de senaste 18 matcherna mellan dessa två i Brooklyn har gått över totalen.

Brooklyn hemma brukar ofta spela på en hög pace, och det har man inget emot när man är borta från playoff. Samtidigt måste Pistons vinna, och detta tror jag leder till en relativt öppen match inatt. Båda lagen spelar också back to back inatt, vilket ger lite extra värde på överspelet tycker jag.
Basket

Brooklyn Nets – Detroit Pistons

  • Postad:
    01 apr 2018
    18:09
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 210.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,94
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    02 apr 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td