Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sundsvall – Orebro

Örebro +0.0 – 8u x 2.35 @ Bethard

Förstår inte alls oddsen här och tycker nästan Örebro ska vara favoriter i matchen. Sundsvall har till den här säsongen stora problem ekonomiskt då man gick back 7 miljoner 2017 och även om man klarar sig kvar är det inte säkert att man får stanna pga ekonomin. Har tappat ett par riktigt tunga namn till den här säsongen i form av Erik Larsson och Marcus Danielsson. Det mest magiska är att trots sin dåliga ekonomi har man lyckats värva in ett par ersättare. Juanjo Ciercoles hämtades från tredje divisionen i Spanien och kan bli en av få ljuspunkter i Sundsvall den här säsongen. Hallenius var magisk för Hammarby i Superettan men fick det svårt ute i Europa och är väl medelmåttig som bäst med Allsvenska mått enligt mig. I övrigt har man en väldigt tunn trupp och blir förvånad om Sundsvall inte kämpar i botten av tabellen hela säsongen.

Örebro kommer nog också hålla till på den undre delen av tabellen men tycker laget har en bättre grundkapacitet än Sundsvall. Största problemet är dock bredden och en skadad, oavsett position kan bli förödande. Detta är varför jag inte riktigt tror på Örebro i det långa loppet. Har fått behålla i princip hela laget till den här säsongen vilket jag tror är positivt nu i början. Besara och Igboananike där framme är en riktigt bra duo som hittade varandra bättre och bättre ju längre säsongen gick ifjol och de byggde vidare på detta i cupen. Försvaret har även det sett stabilt ut i cupen och man kämpar verkligen för varandra där.

Så ett lag i kris som tappat många tunga namn bakåt och inte ser särskilt skräckinjagande ut på pappret framåt möter här ett lag som är intakt från ifjol och visat upp bra spel i cupen. Just det faktum att Sundsvall fått gjort om hela backlinjen tror jag blir ett problem i början av säsongen innan de spelat ihop sig och spelare som Besara och Igboananike kommer straffa dem om de gör misstag. Örebro har även visat att de verkligen spelar som ett lag i cupen och innan skadorna kommer blir de en tuff motståndare för de flesta lagen. Eftersom det ändå är premiär och bortaplan tycker jag Örebro +0.0 känns riktigt bra istället för raka 2:an och det här är ett riktigt bra odds enligt mig! Spelvärd ner till 2.00 enligt mig.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Sundsvall – Orebro

  • Postad:
    02 apr 2018
    14:55
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2 +0.0
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,35
  • Bethard
  • Datum:
    02 apr 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td