Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: LA Angels – Cleveland Indians

Det blir premiär för MLB baseball för mig idag, då jag väljer att spela Cleveland Indians att vinna över LA Angels. Högsta odds just nu finns till 1.88 på Pinnacle.

Cleveland Indians åker alltså till Anaheim efter öppningsmatcher i Seattle mot Mariners. Indians fick inte riktigt till det i Seattle då man förlorade två av de tre matcherna. Vid denna tidpunkt av säsongen betyder det inte så mycket. Men när september kommer så kan en match eller två ibland vara skillnaden mellan postseason och ingen postseason. Indians borde kunna vinna American League Central utan alltför många bekymmer, men ett lag man skall se upp med är Minnesota Twins.

Indians nummer ett fiende i år ser ut att vara ett intressant Minnesota Twins, eftersom Detroit Tigers och Kansas City Royals inte riktigt håller måttet denna säsong enligt mej, och White Sox är fortfarande White Sox. Inte för så länge sedan pratades det om huruvida Royals eller Tigers skulle vinna divisionen. Saker kan förändras snabbt, och Tigers ser just nu ut som ett lag som kan förlora 100 matcher den här säsongen.

Jag tror att Detroit kommer att få en lång säsong i år med många problem, och Indians borde kunna dra nytta av detta. Minnesota Twins är just nu på uppgång, men jag måste dock sätta Cleveland som det bättre laget för tillfället. Jose Berrios såg bra ut igår för Twins, och jag tror att om han får till det i år, kan Cleveland behöva jobba lite hårdare. Hur Ervin Santana kommer tillbaka från sin skada kommer också att vara avgörande här. Mike Clevinger som har blivit bättre och bättre kommer att starta för Cleveland inatt. Angels kontrar med JC Ramirez.

Det här är hemmapremiär för Angels, efter att man fått en bra start mot Oakland. Man tog där tre segrar och en förlust. Den mycket omtalade Shohei Ohtani spelade för första gången i sin karriär och tog en seger på söndagen. Visst finns det saker han måste förbättra just nu, men Ohtani kommer att bli en stjärna och ett namn vi kommer att få höra länge tror jag.

Ramirez har spelat "in the majors" sedan 2013 och det har varit upp och ner minst sagt. Han har en ERA på 4.60 under sin karriär och det förklarar ganska mycket vad han är, en genomsnittlig pitcher. Ramirez har väl varit helt okej i Angels. Observera att han kom in i "the majors" som en reliever och har inte varit en "fulltime starter" förrän för ett år sedan.
Angels behövde någon att fylla ut rotationen med på grund av brist på spelare och man valde att gå med Ramirez. Han hade en ERA på 4,15 och 1,34 WHIP på 24 starter. Faktum är att förra året var den första säsongen han var starting pitcher, så inte så dåligt om man ser på det på det sättet. Clevinger går in i sin tredje säsong "in the majors". Han har förbättrats kraftigt från sin rookie-tid, han gick från en 5.26 ERA till 3.11, vilket är mycket bra.

I Clevelands roster finns en del bra spelare, inklusive bra bullpens, och bland dessa var Clevinger den mest underskattade. Förra gången han spelade i Anaheim mot Angels gav han endast upp 3 hits och 1 run på 6 innings. Han kanske inte är så bra som den kvällen, men jag gillar priset vi får på honom mot Ramirez.

Jag tror att Indians tuffa start i öppningsserien kommer att vara bortglömd på måndagskvällen. Indians starting pitching är tillräckligt för att slå Angels här, men det som jag tror också fäller avgörande här är Clevelands offensiv, som är snäppet bättre än Angels enligt mej.
Baseball

LA Angels – Cleveland Indians

  • Postad:
    02 apr 2018
    14:47
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,88
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    03 apr 2018
    04:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td