Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Kings – Colorado Avalanche

Kings FT – 9u x 1.85 @ Unibet
Kings -1.5 – 4u x 2.50 @ Unibet

Otroligt viktig match här då båda lagen slåss om wildcardplatserna i West och det är nu bara tre matcher kvar för båda lagen, så alla poäng är av yttersta vikt nu! Kings har inför natten första wildcardplatsen på 94p och Avalanche har den andra på 93p tätt följt av Blues 92p men en match mindre spelad.

Kings har spelat riktigt bra i de flesta matcherna på slutet och man visar verkligen att man hör hemma i slutspelet! Hemma är man 21-14-3 den här säsongen och 4-1-0 i senaste fem. Kings visar att man som vanligt är ett hårt arbetande lag som man aldrig kan räkna ut. Ingen målvakt är confirmed än men tippar på att vi får se Quick (31-26-3, 2.37 GAA, .923 SV%) i målet. Quick är lika stabil som vanligt och fortsätter visa att han är en av de bättre målvakterna i ligan. Skadeläget ser ljust ut för Kings då bara J. Muzzin och A. Iaffalo ser ut att missa matchen.

Avalanche har gått upp och ner nu på slutet, precis som deras första kedja med Landeskog, McKinnon och Rantanen. Dessa herrar är de som avgör om Avalanche vinner matcher eller inte. Man har nu förlorat två raka bortamatcher, om än mot tufft motstånd i form av Ducks och Golden Knights. Men det är sådana lag man möter i slutspelet så det gäller att visa att man hör hemma där vilket jag inte tycker Avalanche gör. Borta är man den här säsongen 15-17-7 och 3-1-1 senaste fem. Avalanche är b2b inför nattens match efter förlusten mot Ducks (4-3 OT). Eftersom man är b2b och har sin första målvakt Varlamov skadad är det svårt att säga vem vi får se i målet. Bernier stod igår så tippar på att man kör med Hammond (0-1-0, 2.07 GAA, .939 SV%) i natt. M. Barbeiro, C. Wilson och E. Johnson saknas till nattens match. E. Johnson är ett riktigt tungt avbräck då han enligt mig är lagets bästa back.

Avalanche spel är första kedjan och Kings är tillräckligt bra för att stänga ner dem och där tror jag matchen är vunnen. I Kings bidrar alla kedjor på ett helt annat sätt och jag har svårt att se Avalanche hänga med nu när de är b2b. Tror vi får se en till kontrollerad match av Kings där de nöter ner sin motståndare och tar två viktiga poäng i jakten på slutspelet. 3-0 eller 4-1 känns rimligt.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche

  • Datum:
    03 apr 2018
    04:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td