Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

Jag väljer att spela Toronto Maple Leafs -1.5 mot Buffalo Sabres i nattens NHL. Högsta odds just nu finns till 2.00 på Coolbet.

På måndagen åker Buffalo Sabers (25-41-12, 16th East) norrut i strävan efter en andra raka seger när de besöker Toronto Maple Leafs (47-25-7, 3rd East). Buffalo vann sin senaste match på lördag med 7-4 över Nashville Predators. Buffalo använde ett 5-minuters powerplay till att göra tre mål när Sam Reinhart gjorde ett hattrick i matchen för Sabres och Jack Eichel gjorde fem assists. Buffalo har sätt rätt bra ut de senaste matcherna, men dock anar jag en liten "baksmälla" här efter segern mot Nashville.

Toronto kommer från en hemmaförlust i lördags med 1-3 mot Winnipeg Jets. Patrick Marleau gjorde Torontos enda mål i förlusten, medan målvakten Curtis McElhinney stoppade 26 skott. Toronto spelade sin tredje match på fyra dagar och den andra av en back to back efter att ha slagit Islanders 5-4 på fredagskvällen.

Jack Eichel leder Buffalo offensivt med 25 mål och 37 assists, 62 poäng. Målvakten Robin Lehner är 14-26-9 denna säsong för Sabers, och han släpper i snitt in 3.01 mål per match och har en räddningsprocent på .908. Denna säsongen är Buffalo 31:a i goals scored per game med 2,4. Man är rankade som nummer 29:a i goals against per game. Man är rankade som nummer 22 i powerplay% med 18.3, och som nummer 23 i penalty kill percentage med 78.2%.

James van Riemsdyk leder Maple Leafs offensivt med sina 36 mål den här säsongen. Mitch Marner leder laget i antal assists med 47 st och i poäng med 69. Målvakten Frederik Andersen har denna säsongen ett hyfsat 37-20-5 resultat. Hans goals against ligger på 2.83 mål per match, och han har också .917 i save percentage. Denna säsongen är Toronto rankade som nummer 3 i goals scored per game med 3.3 mål, och man är nummer 12 i goals against med 2.8 mål per match. Man är rankade som nummer 3 i powerplay percentage med 23.7%, och som nummer 11 i penalty kill percentage med 81.8%.

Toronto är i stort sett skadefria just nu, det är bara Joffrey Lupul som är borta. Buffalo däremot dras med en del skador. På målvaktssidan är Robin Lehner och Linus Ullmark frågetecken. På backsidan är Zach Bogosian, Jake McCabe och Victor Antipin borta. Också anfallaren Jacob Josefson är borta.
Toronto har spelat bra den senaste tiden, man är 7-3 på de senaste 10 matcherna, och man har gjort 3+ mål i 8 av dessa. Buffalo är bara 3-7 på de senaste 10 matcherna, men man har dock gjort 13 mål på de senaste 3 matcherna.

Maple Leafs startar med Curtis McElhinney i mål inatt. Han har denna säsong sett ganska bra ut, han har spelat 15 matcher (10-5) och har ett GAA på 2.15 mål per match och en save percentage på 93.3%. Buffalo startar troligtvis med Chad Johnson inatt (inte bekräftat). Han har denna säsong spelat 23 matcher (10-13) och har ett GAA på 3.35 mål per match och en save percentage på 89.6%.

Buffalo är bara 3-10 de senaste 13 matcherna då man spelar med en dags vila, och man har i stort sett ganska lite att spela för. Toronto däremot spelar för att hålla sin tredje plats i East, och då skall man vinna sådana här matcher. Buffalo har bara vunnit 4 av de senaste 21 matcherna i Toronto. Man slog Toronto senast på deras hemmaplan, och Toronto förlorade också senast på hemmaplan, så jag tror vi får se ett taggat Maple Leafs inatt.
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

  • Postad:
    02 apr 2018
    13:18
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Coolbet
  • Datum:
    03 apr 2018
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td